Omezený předprodej na Plzeň spuštěn v úterý

Prodej vstupenek možný pouze pro permanentkáře, členy DFB a fankluby.

Omezený předprodej na Plzeň spuštěn v úterý

Termín 7. kola Synot ligy je již znám, s Plzní budeme hrát v Ďolíčku v neděli 20. září od 15 hodin. Zároveň dnes klub spustil prodej vstupenek na tento velmi atraktivní duel. Předprodej bude z důvodu velkého zájmu hostujících fanoušků omezen. Ovšem lépe přístupný i mimopražským fanouškům Bohemians!

Lístek na další domácí zápas si bude moci koupit každý letošní permanentkář, člen oficiálního fanklubu Zelenobílá republika a člen Družstva fanoušků Bohemians. Předprodej bude probíhat tradičně ve fanshopu v Ďolíčku, ale zároveň i na internetových stránkách Ticketportalu!

Systém předprodeje bude jednoduchý. Každému fanouškovi bude při jednom možném nákupu uvolněno až pět vstupenek k prodeji. (Při nákupu například dvou vstupenek bude váš kód pro daný zápas zdeaktivován a další doprodej nebude již možný.) K dispozici budou volná místa v sektorech A1, A5, B a C. Při prodeji stačí uvést vaše osobní desetimístné číslo. Permanentkář jej má uvedeno u čárového kódu na své permanentní vstupence. Kód již má v systému přidělen i každý člen DFB a oficiálního fanklubu, jejichž nové členské karty jsou v těchto dnech ve výrobě. Výroba a distribuce ještě několik týdnů potrvá, výhody s kartou spojené mohou však jejich budoucí držitelé využít již nyní. Členové DFB mohou přijít pro vstupenky do fanshopu, kde jim bude obsluhou kód zadán po předložení starého členského průkazu. Pokud budete chtít jako člen DFB či oficiálního fanklubu využít internetový předprodej vstupenek či prodeje na pobočce Ticketportalu, zažádejte si o zaslání svého čísla na e-mailu svatoslav.bata@bohemians1905.cz. Z pochopitelných bezpečnostních důvodů však bude vyhověno pouze žadatelům píšícím z registrovaných e-mailových adres, či při zaslání veškerých osobních údajů uvedených v členské přihlášce do DFB či fanklubu.

Další možností je zakoupení tzv. "Čtyřlístku", tedy vstupenky, která opravňuje majitele ke vstupu na zápasy s Plzní, Ostravou, Spartou a Slavií. Zde byla cena před sezonou stanovena na 560 Kč (sektor B a C) a na 880 Kč na hlavní tribunu.

Vstupenky do sektoru D, tedy pro vlajkonoše hostí, budou odeslány do Plzně, kde bude mít Viktoria na starosti jejich distribuci. O prodeji bude FCV informovat na svých oficiálních stránkách.