Bohemka TV: Dostali jsme laciné góly

Zápas v Teplicích hodnotí Michal Hubínek a trenér Roman Pivarník.

Bohemka TV: Dostali jsme laciné góly

Po utkání přišel hodnotit utkání pro klubovou televizi Michal Hubínek: „Myslím si, že to dnes bylo náročné utkání, protože hřiště bylo měkčí, než jsme zvyklí. Kluky to muselo stát spoustu sil.“ S výkonem týmu a svých spoluhráčů byl Hubínek spokojený. „Dneska tady každý odvedl své maximum. Škoda, že to stačilo pouze na stav 2:1,“ doplnil hodnocení.

Hubínek šel na hřiště s jasnými pokyny. „Trenér mi říkal, že musím doplňovat Páťu Schicka na hrotu, kde bojoval o balony. Já jsem je měl získat a rozehrát dopředu. Myslím si, že během těch deseti minut se to dařilo,“ popisoval Hubínek. Ten měl ideální vstup na hřiště, když se přimotal ke vstřelenému gólu: „Nebylo to špatné. Ale ten gól asi nebyl můj, protože jsem vystřelil a trefil jsem Páťu do hrudi, takže se to připíše zřejmě jemu.

K hodnocení přistoupil i trenér Pivarník. „Je to škoda, protože z naší strany byl zápas dobrý. Škoda, že jsme dostali opět laciné góly,“ řekl na začátku. „V prvním poločase druhý centr do vápna, hráč je sám a hlavičkuje ze čtyř metrů do brány. Zbytečně jsme dostali Teplice na koně,“ litoval prvního inkasovaného gólu. „Ve druhém poločase jsme změnili rozestavení na 4-4-2, vytvořili jsme si tlak a z toho dali jen jeden gól,“ dodal na závěr Pivarník.

Bohemka TV