Vstupenky na Plzeň i ve fanshopu

Předprodej probíhá stále na internetové síti Ticketportal.

Vstupenky na Plzeň i ve fanshopu

Další domácí zápas se rychle blíží. Bohemka narazí na mistrovskou Plzeň v Ďolíčku v neděli 20. září od 15 hodin. Na internetové síti Ticketportal předprodej vstupenek běží již od minulého týdne. Od dnešního dne bude možné zakoupit si vstupenku volně ve fanshopu přímo na stadionu. Kdo nemá cestu do Prahy, může samozřejmě stále využít internetový předprodej pro fanoušky Bohemians.

Po uplatnění autorizačního kódu, který má každý permanentkář, člen Družstva fanoušků Bohemians a oficiálního fanklubu Zelenobílá republika, si může fanoušek zakoupit při jedné možnosti až pět vstupenek. Po uplatnění kódu bude případný další prodej vstupenek na tento zápas, i při nevyčerpání daného limitu, nemožný. Přesný popis, jak a kde využít autorizační kód, případně kde ten svůj naleznete, naleznete ve článku z minulého týdne.

Vstupenky budou nově v prodeji ve fanshopu v tzv. volném režimu. Tudíž zde ve Vršovicích si může pořídit vstupenku na nedělní zápas i takový fanoušek, který není členem DFB a fanklubu, ani nevlastní letošní permanentní vstupenku. Ovšem stále v omezení pěti vstupenek. Otevírací doba fanshopu je zde.

Lístky na nedělní zápas se prodávají ve dvou cenových kategoriích. Na hlavní tribunu stojí lístek 230 Kč, do kotle a na protilehlou tribunu stojí 150 Kč. V předprodeji mohou děti do 150 cm a osoby starší 70 let využít výhodné ceny. Pro ně jsme stanovili ceny na 115 Kč, respektive na 75 Kč, v závislosti na vybraném sektoru. Držitelé ZTP průkazu mohou využít akce 1 + 1 lístek zdarma. Děti do 6 let mají vstup na stadion zdarma bez nároku na místo na tribuně.

Do sektoru D, tedy do míst určených pro vlajkonoše hostí, se prodávají vstupenky přímo v Plzni. O zahájení předprodeje již informoval plzeňský klub na oficiálních internetových stránkách.