Staňte se boháčem

SYNOT liga spouští novou soutěž, Milionový kop!

Staňte se boháčem

Přicházíte si užít fotbalový zážitek a odcházíte jako milionář. Pohádka? Sen? Kdepak! Od minulého kola čistá realita. Skupina SYNOT, generální partner SYNOT ligy, si spolu s českou nejvyšší soutěží pro fanoušky přichystal unikátní soutěž. Milion korun získá šťastlivec, který z poloviny hřiště trefí břevno fotbalové branky.

Pro fanoušky by se díky Milionovému kopu mohly stát poločasové přestávky poměrně dramatickou a zábavnou podívanou,“ řekl Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Jsme rádi, že také díky naší podpoře a přístupu přináší fotbalová liga zábavu pro širokou veřejnost. Češi jsou velmi soutěživí, proto věříme, že podobné akce navíc pomohou přilákat na stadiony další fotbalové fanoušky,“ uvedla Magda Pekařová, tisková mluvčí skupiny SYNOT.

Princip soutěže je maximálně jednoduchý – úkolem vybraných návštěvníků je zasáhnout míčem břevno fotbalové branky, a to ze středového bodu hřiště (přímo z kopu, tedy nikoliv odrazem). Pokud se to některému z účastníků podaří a splní další podmínky soutěže, získá peněžitou výhru 1 000 000 Kč. Soutěž se řídí Pravidly soutěže "SYNOT Milionový kop".

Stejně tak jednoduchý je výběr účastníků soutěže, který probíhá formou vědomostní SMS soutěže s fotbalovou tématikou a spočívá na dvou hlavních faktorech, kterými jsou správnost odpovědi a rychlost odpovědi – vyzkoušet svoje fotbalové dovednosti mohou autoři čtyř nejrychleji zaslaných správných odpovědí.

Soutěž je tedy „dvoukolová“ (prvním kolem je SMS soutěž, druhým pak samotný kop na břevno). Otázku a také formát soutěžní SMS zveřejní moderátor 45 minut před výkopem daného utkání. Vše bude sepsáno také v klubovém magazínu 1905 Klokan. Samotná soutěž začne 30 minut před výkopem – od tohoto okamžiku bude možné zaslat SMS s odpovědí a dojde k jejímu zpracování.

SYNOT Milionový kop bude probíhat na 15 vybraných utkáních v průběhu celé sezóny 2015/2016. Více informací o nové soutěži najdete na www.synotliga.cz/milionovykop

„Miliónové“ zápasy podzimní části sezóny:
FK Jablonec – AC Sparta Praha (6. kolo)
Bohemians Praha 1905 – FC Viktoria Plzeň (7. kolo)
FC Baník Ostrava – SK Sigma Olomouc (9. kolo)
AC Sparta Praha – Bohemians Praha 1905 (11. kolo)