Magazín 1905 Klokan plný zajímavých článků

Před utkáním s Plzní si můžete koupit klubový magazín.

Magazín 1905 Klokan plný zajímavých článků

Zápasový bulletin bude tradičně k dostání již před zápasem u kamelotů, v pojízdném fanshopu na náměstíčku a v prodejně na ochozu stadionu. Zakoupit si budete moci magazín 1905 Klokan i na pokladnách stadionu. Cena zůstává stále stejná, tedy 20 Kč.

Zítra bude magazín naplněn zajímavými články! Milan Jirásek v hlavním rozhovoru především zavzpomíná na své působení ve slavném Interu Milán. Ve svých vzpomínkách ovšem nezapomněl ani na angažmá v Bohemians: "Vzpomínám na to pozitivně. Bylo mi asi deset let a byl jsem tady rok nebo rok a půl. Pamatuji na super partu, na nic jsem si zde nestěžoval. Ale poté už neměli rodiče tolik času, aby se mnou na Bohemku dojížděli. Sparta přišla s tím, že by mě vykoupila zpátky. Navíc měli již vybudovaný Strahov a já bych to měl i se školou, takže na druhý stupeň základní školy jsem nastoupil již tam," řekl v rozhovoru pro klubový magazín Milan Jirásek.

I v zítřejším čísle si přečtete zápasové reportáže ze Synot ligy i Mol Cupu, představíme v krátkých rozhovorech všechny čtyři klubové hráče měsíce i nového ředitele klubu Darka Jakubowicze, MA. V článku upozorníme na blížící se start hokejové sezony, do které nastoupí i "ledoví klokani"! Nechybí ani poohlédnutí za posledním vzájemným zápasem s Viktorií Plzní, na který vzpomínáme všichni ještě dnes.

To a mnoho dalšího naleznete v novém čísle klubového magazínu 1905 Klokan! V prodeji u kamelotů a ve fanshopu již zítra za 20 Kč!