IV. ročník Memoriálu Lukáše Přibyla

Bohemka porazila výběr hvězd 5:3, dvakrát se za poražené trefil Trojan.

IV. ročník Memoriálu Lukáše Přibyla

Při pondělním státním svátku se uspořádal v Ďolíčku tradiční Memoriál Lukáše Přibyla. Letos byl na pořadu dne již čtvrtý ročník a při té příležitosti proti sobě nastoupila stará garda Bohemians a výběr hvězd pod hlavičkou Realu Top Praha. Návštěvníci charitativního utkání se mohli těšit na velká jména! Svoji účast totiž dopředu přislíbili mimo jiné Marek Jankulovski, Tomáš Ujfaluši, či Dominik Hašek, na druhé straně třeba Marek Nikl, Lukáš Hartig, či Dalibor Slezák.

Před zápasem byl připraven program pro děti. Na rohu hřiště skákací hrad s malováním na obličej, na ochozu měla poté stánek společnost Top4Football, otevřen byl klubový fanshop i muzeum Bohemky na ochozu stadionu. V půl čtvrté poté odstartovala autogramiáda vybraných hráčů, o kterou byl velký zájem.

Ve čtyři hodiny přišel hlavní bod pondělního programu. Benefiční zápas mezi výběrem Bohemians a celkem Real Top Praha. Před utkáním předal výběr hvězd 100 000 Kč na charitativní účely, dárkový šek v hodnotě 50 000 Kč předal manažer Nadace ČEZ Ondřej Šuch nemocné Verunce Gožďálové, která přesně v pondělí slavila 6. narozeniny.

Ta za poslední roky, kdy je podporována Realem Top Praha, udělala velké pokroky, a proto obstarala před zápasem slavnostní výkop! "Poděkování patří hlavně panu Smitovi a všem v Realu Top Praha, sponzorům, pořadatelům a všem, kteří se na akci jakkoliv podílejí. Hlavně za pořádání takové velké akce jako je Memoriál Lukáše Přibyla a za to, že pomáhají lidem, kteří to tak potřebují," poděkovali Verunčiny rodiče.

Samotný zápas se odehrával nahoru - dolů a k vidění bylo hodně šancí. Po poločase vedla Bohemka 2:0 po brankách Romana Veselého a Darka Jakubowicze. Své vedení ve druhém dějství dokonce Klokani navýšili a vedli již o pět branek, trefil se dvakrát Milan Škoda starší a Tomáš Panenka. Před konečným hvizdem upravil skóre ještě za velkých ovací publika Ivan Trojan, Vojtěch Dyk a v poslední vteřině z penalty opět Ivan Trojan. Zápas tak skončil výsledkově lépe pro domácí Bohemku, která vyhrála 5:3.

Všem hráčům a divákům pondělního charitativního zápasu děkujeme za návštěvu a podporu a věříme, že se příští rok sejdeme ještě ve větším počtu!

Bohemians x Real Top Praha 5:3 (2:0)
Branky: 2x M. Škoda st., R. Veselý, D. Jakubowicz, T. Panenka - 2x I. Trojan, V. Dyk.
Sestava Bohemians: Zdeněk Hruška, David Šimon - Milan Boubín ml., Lukáš Hartig, Vladimír Hruška, Darek Jakubowicz, Pavel Lukáš, Vitězslav Mojžíš, Jaroslav Němec, Marek Nikl, Antonín Panenka, Tomáš Panenka, Dalibor Slezák, Milan Šimáček, Milan Škoda st., Roman Veselý, Vladimír Sadílek a Jaroslav Klíma.
Sestava Real Top Praha: Jakub Štefek, Jaromír Bosák, Robert Záruba, Jakub Štáfek, Saša Smita, Ivan Trojan, Marcel Lička, Tomáš Ujfaluši, Pavel Hoftych, Radek Sňozík, David Suchařípa, Dominik Hašek, Marek Jankulovski, David Novotný, Vojtěch Dyk, Erich Brabec, Vojtěch Nouzák a Vojtěch Balage.