Klokani jedou ve středu do Hradce

Odložený pohárový duel je na programu již zítra od 17 hodin.

Klokani jedou ve středu do Hradce

Dva dny před zápasem 3. kola MOL Cupu s druholigovým Hradcem Králové bylo utkání v polovině září odloženo. Z důvodu výskytu gastroenteritidy u hráčů A mužstva Hradce Králové byl duel tehdy zrušen, stejně jako jejich víkendový druholigový program. Zažívací problémy trápily hned několik hráčů ze základní sestavy, tudíž Krajská hygienická stanice v Hradci Králové nedoporučila k utkání nastoupit.

Náhradní termín se našel velmi rychle, a proto odjedou Klokani ke třetímu kolu národního poháru již zítra. Od 17 hodin začne na Všesportovním stadionu v Hradci Králové jeden z posledních zápasů daného kola. Až v úterý 6. října nastoupí druholigová Karviná v Rýmařově. Poté bude třetí kolo poháru kompletně odehráno a soupeři pro 4. kolo Mol Cupu, které se hraje již dvoukolově, budou rozlosováni.

Svěřence trenéra Romana Pivarníka tak čekají v devíti dnech tři venkovní duely. Úvodní utkání odehráli v sobotu v Uherském Hradišti, ve středu nastoupí v Hradci Králové a anglický týden uzavřou v neděli na půdě účastníka Evropské ligy v Liberci.

Bohemka se probojovala do zítřejšího utkání shodou okolností přes celek z Hradce Králové. Na konci srpna porazila divizní Olympii 2:1 po brankách Šmída a čerstvého reprezentanta Schicka. Předem nadefinovaný los jí určil další cestu do Hradce. Zítra jí ovšem čeká duel s exligovým celkem.

Ten prošel po sestupující sezoně proměnou. Z nejvýraznějších tváří již letos neobléká hradecký dres brankář Tomáš Koubek, čí útočník Pavel Dvořák. Naopak kabinu posílil mimo jiné zkušený obránce Pavel Krmaš z německého Freiburgu.

Utkání začíná ve středu 30. září v 17 hodin a textový online přenos můžete sledovat zde na Virtuálním Ďolíčku. Jako hlavní sudí bude rozhodovat zápas Jan Váňa, na čarách mu budou asistovat David Hock a Pavel Vlasjuk.