Bohemka TV: Hráli jsme na maximum našich možností

Pro klubovou televizi zhodnotili zápas Milan Jirásek s Romanem Pivarníkem.

Bohemka TV: Hráli jsme na maximum našich možností

Po utkání přišel před kameru Bohemka TV hodnotit zápas Milan Jirásek. „Utkání bylo těžké. Dneska jsme neodehráli úplně špatný zápas. Snažili jsme se bojovat, bohužel jsme v prvním poločase dostali dva góly,“ litoval inkasovaných branek Jirásek. „Ze začátku druhé půle jsme měli tlak, ale z těch šancí jsme branku nedali,“ pokračoval s hodnocením zápasu.

Zápas hned na začátku poznamenalo dvojí střídání v libereckém celku a žluté karty za nebezpečně vypadající zákroky. Hra Bohemky byla hodně důrazná! „My jsme s tím do toho šli,“ potvrdil taktický záměr. „K tomu karty patří, to se nedá nic dělat. Poté jsme si museli dát trochu pozor,“ pokračoval o následcích tvrdé hry Jirásek.

Nyní čeká na Klokany reprezentační pauza. „Teď budeme mít delší dobu na to, se dát trochu dohromady. Nyní nám již nic nezbývá, musíme doma udělat body s Brnem a nakopnout se k nějaké šnůře,“ vyhlíží domácí zápas záložník Klokanů.

Na tiskové konferenci hovořil o zápase trenér Roman Pivarník. „Hodnotí se mi to těžko. Chtěli jsme vstoupit aktivně. Vysunout hráče vysoko, aby soupeř nemohl kombinovat. Nechtěli jsme je pustit při zápase do hry,“ naznačil předzápasovou taktiku svého mužstva Pivarník. „První šanci jsme měli my. Patrik na přední tyčce velmi dobře hlavičkoval, ale nebylo to nic nebezpečného,“ popsal trenér situaci z patnácté minuty. „Budu se opakovat, Liberec z první střely na bránu vstřelil gól, z druhé střely na bránu druhý gól. Bohužel se nám to v zápasech opakuje,“ končil s hodnocením první půle.

Bohužel jsme ve stádiu, že první střely na bránu nejsme schopni přežít. Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat v naší hře, hráli jsme aktivně. Chtěli jsme vstřelit kontaktní branku, abychom se dostali do zápasu,“ mluvil Pivarník. „Branka na tři jedna přišla pozdě,“ okomentoval Schickův gól.

Po devíti kolech čekají Klokani na výhru. „V kabině to znát není. Je to ale znát na hřišti,“ odpověděl jasně Pivarník. „Hráli jsme na maximum našich možností. Jsme stále odhodlaní, vůle byla dnes obrovská. Je důležité, abychom to vydrželi a dokázali otočit v náš prospěch,“ uzavřel Pivarník.

Bohemka TV