Zajisti si místo na Zbrojovku včas

Vstupenky na internetu pro permanentkáře, členy DFB a fanklubů.

Zajisti si místo na Zbrojovku včas

Po reprezentační přestávce příjde na řadu 10. kolo Synot ligy a nejvyšší česká soutěž za sebou bude mít již svoji první třetinu. Do Ďolíčku přijede v sobotu 17. října FC Zbrojovka Brno, aktuálně desátý celek ligy. Zápas začíná v 17 hodin!

Klub již nyní spustil na internetových stránkách Ticketportalu internetový předprodej, který bude, stejně jako před zápasem s Plzní, určen pouze pro členy Družstva fanoušků Bohemians, letošní permanentkáře a členy oficiálních fanklubů Zelenobílá republika. Při tomto aktuálním modelu tudíž nejsou omezeni ani aktivní mimopražští fanoušci!

Systém předprodeje je velmi jednoduchý. Každému fanouškovi bude při jednom možném nákupu uvolněno až pět vstupenek k prodeji. (Při nákupu například dvou vstupenek bude váš kód pro daný zápas zdeaktivován a další doprodej nebude již možný.) K dispozici budou volná místa v sektorech A1, A5, B a C. Při prodeji stačí uvést vaše osobní desetimístné číslo. Permanentkář jej má uvedeno u čárového kódu na své permanentní vstupence. Kód již má v systému přidělen i každý člen DFB a oficiálního fanklubu, jejichž nové členské karty jsou v těchto dnech ve výrobě a jestli vše vyjde jak má, distribuce by mohla probíhat již při zápase s Brnem (budeme informovat!). I když stále nemáte svoji členskou kartu u sebe, výhody s kartou spojené můžete však využít již nyní. Pokud budete chtít jako člen DFB, či oficiálního fanklubu využít internetový předprodej vstupenek, zažádejte si o zaslání svého čísla na e-mailu svatoslav.bata@bohemians1905.cz.

Prodej ve fanshopu v Ďolíčku bude probíhat ve volném režimu ve standardní otevírací době prodejny.