SESTAVA DESETILETÍ: Hlasujte pro záložníky!

Virtuální Ďolíček dnes spustil další díl klubové ankety.

SESTAVA DESETILETÍ: Hlasujte pro záložníky!

Jak již všichni dobře víte, klub vyhlásil oficiální anketu Sestava desetiletí. V hlasování, které již probíhá od září a skončí na konci listopadu, vyberou fanoušci jedenáct fotbalistů a jednoho trenéra. Zapište své oblíbence do historie a zvolte svoji nejlepší sestavu uplynulého desetiletí.

Anketa je rozdělena do pěti kategorií, ve kterých postupně zvolíte hráče do ideální sestavy. I rozestavení bude na vás, fanoušcích. A kdo tento tým povede z trenérské lavičky, to bude záležet taktéž jen na vašem hlasování. Již minulostí je hlasování ve dvou kategoriích - BRANKÁŘI a OBRÁNCI. Nyní máte možnost zvolit do sestavy vaše oblíbené ZÁLOŽNÍKY! A že je z čeho vybírat, můžete vidět zde v nominaci: David BARTEK, Michal DIAN, Josef JINDŘIŠEK, Jiří KAUFMAN, Martin KOTYZA, Petr KUNÁŠEK, Jan MORAVEC, Jan MORÁVEK, Jakub Rada, Jiří RYCHLÍK, Jan ŠTOHANZL a Ivan TROJAN. Hlasování v této kategorii potrvá od 12. do 25. října. Obodovat a vybrat tak do své sestavy budete moci hned pět záložníků!

I hlasování v další kategorii bude čtrnáctidenní, jako všechna v této anketě. Útočníků bude v nominaci devět (26. 10. – 8. 11.), vy zvolíte čtyři. A z pěti trenérů (9. 11. – 22. 11.) dáte hlas třem, vítěz bude zařazen do sestavy desetiletí.

Po ukončení hlasování (22. listopadu 2015) budou všichni hráči (obránci, záložníci a útočníci) seřazeni podle získaných hlasů v anketě a do sestavy se dostane deset z nich s nejvyšším počtem hlasů, avšak pouze při dodržení následujících pravidel: a) v sestavě budou minimálně tři obránci, maximálně však pět; b) v sestavě budou minimálně tři záložníci, maximálně však pět; c) v sestavě bude minimálně jeden útočník, maximálně však tři.

Do hlasování se může zapojit pouze registrovaný uživatel s aktivním účtem na Virtuálním Ďolíčku. V každé kategorii je možné hlasovat pouze jednou. Sestava desetiletí bude zveřejněna s kompletními výsledky na začátku prosince.