VIDEO: Desáté kolo ve znamení Víkendu otců

Synot liga věnuje následující kolo rodinám. Na co se můžete těšit do Ďolíčku?

VIDEO: Desáté kolo ve znamení Víkendu otců

Desáté kolo Synot ligy se pod přívlastkem Víkend otců bude věnovat jednomu jedinému tématu. A to právě otcům s dětmi, respektive rodinám, které zavítají na fotbalové stadiony české nejvyšší soutěže. Všech osm prvoligových klubů připraví pro své návštěvníky řadu doprovodných akcí.

Víkend otců - Díky Táto
Víkend otců - Díky Táto
Každý z nás si jistě vzpomíná na svou první návštěvu ligového utkání přímo na stadionu a v drtivé většině jsme ho navštívili s tátou. Tento vztah je pro nás velmi důležitý, a proto ho chceme maximálně rozvíjet,“ prozradil Dušan Svoboda, šéf Synot ligy.

I v této sezoně se zvláštní péče v rámci jednotlivých duelů Synot ligy dočkají otcové se svými potomky. Česká nejvyšší soutěž si této skupiny fanoušků velmi váží, a proto znovu připravila „Víkend otců“. Jedno ligové kolo v podzimní a jedno v jarní části sezony bude věnováno právě otcům s dětmi. Dočkají se speciálního programu, který pro ně Synot liga a jednotlivé kluby připraví.

Znovu se všichni tátové, jejich potomci a vlastně celé rodiny dočkají různých zvýhodnění. Je to společný projekt všech klubů Synot ligy a doufám, že se znovu povede,“ uvedl Svoboda. Víkend otců se v této sezoně bude konat hned dvakrát. Již v nadcházejícím desátém kole, ale také na jaře ve 24. kole.

Hlavním důvodem byl fakt, že jsme chtěli umožnit všem šestnácti klubům, aby na domácím stadionu uspořádali své utkání právě v duchu Víkendu otců,“ doplnil Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

I Bohemka se samozřejmě ráda zapojila do celoligového projektu, a proto si připravila nejenom pro své fanoušky, ale pro všechny návštěvníky doprovodný program. V den zápasu si malí návštěvníci mohou užít dětský koutek, který pro ně bude připravený na náměstíčku. Využít mohou skákací hrad a sprejerskou stěnu, kde se mohou pořádně vyřádit. Hned vedle bude přichystaný stánek, kde se bude prodávat oblíbený popcorn a výborné palačinky.

Od 16:15 proběhne před muzeem autogramiáda vybraných hráčů A mužstva, které do zápasu nepustí zranění, či se nevejdou trenérovi Pivarníkovi do nominace. Před zahájením zápasu předáme ceny čtyřem klubovým hráčům měsíce a o poločasové přestávce předáme odměny a oficiálně vyhlásíme fanouškovskou fotosoutěž Klokani na prázdninách.

Víkend otců - Díky Táto
Víkend otců - Díky Táto
Kdo se již nemůže dočkat zápasu, ať dorazí ve čtvrtek po 17. hodině do fanshopu. Právě v prodejně na stadionu v Ďolíčku bude od 17 do 18 hodin probíhat HAPPY HOUR s autogramiádou Zdeňka Zlámala. Ten oficiálně uvede do prodeje své nové tričko s motivem BOBBY GOAL! "Já si ho koupím," reagoval na zveřejněnou novinku brankář Zdeněk Zlámal. Doražte si s ním popovídat před důležitým zápasem s Brnem do našeho fanshopu již zítra odpoledne!

Synot liga zároveň k projektu zveřejnila videoklip, který vznikal ve spolupráci s naším klubem Bohemians Praha 1905! Jak jistě všichni dobře poznáte, celý klip se natáčel v příjemném prostředí Ďolíčku. Hlavní roli otce ztvárnil známý herec Leoš Noha a video je jaksi celé ZELENOBÍLÉ! "I syn se stane otcem," zní v oficiálním klipu ligy. Proto doražte v sobotu na zápas s celou rodinou a všem ukažte, že atmosféra v Ďolíčku je nezapomenutelná!

Bohemka TV