Dopravní komplikace na Vršovické ulici

Na hlavní silnici probíhá rekonstrukce tramvajové trati.

Dopravní komplikace na Vršovické ulici

Rádi bychom všechny fanoušky a návštěvníky sobotního důležitého utkání se Zbrojovkou Brno informovali o probíhající rekonstrukci a zároveň tudíž dopravní komplikaci na Vršovické ulici. Na hlavní třídě vedoucí kolem našeho stadionu se v současné době budují nové koleje a v úseku Otakarova - Koh-i-noor tudíž nejezdí žádné tramvajové linky.
Rekonstrukce tramvajové trati na Vršovické ulici
Rekonstrukce tramvajové trati na Vršovické ulici

Místo pravidelných linek číslo 7 a 24, které končí na stanici Náměstí Bratří Synků, respektive Spořilov, je zavedena linka X11 jezdící v denním provozu. Ta jezdí v trase I. P. Pavlova - Otakarova - Koh-i-noor. Zastávka této provizorní linky staví přímo před naším stadionem (směr Otakarova), stejně tak autobusové linky číslo 124 a 139.

Tramvajová linka 22 v našem okolí jezdí bez změn na své trase, tudíž je v současné době nejbližší tramvajovou zastávkou u stadionu stanice Vršovické náměstí.

Z důvodu rekontrukce a probíhajících stavebních prací přímo před Ďolíčkem je komplikovaná jízda po Vršovické a v přilehlých ulicích i osobním automobilem. Proto doporučujeme všem fanouškům dorazit na stadion včas. Vyhnete se tak případným komplikacím u vstupu do Ďolíčku. Stadion otevře své brány v 15:30, tedy hodinu a půl před výkopem a na náměstíčku i na ochozu stadionu je pro návštěvníky připravený program.

Přechod přes hlavní třídu bude všem umožněn na světelných křižovatkách u ulic Sportovní a Petrohradská. V současné době je v jednání i vybudování provizorního "přechodu" i přímo u hlavní brány na Vršovické ulici. V ulici Sportovní bude během zápasu zakázáno parkovat, proto doporučujeme využít k zaparkování jiné sousední uličky v okolí stadionu.

Věříme, že vám tento fakt nezkazí sobotní zážitek a dorazíte na stadion včas a v hojném počtu. Děkujeme za pochopení.