Dnešní novinky ve fanshopu

Navštivte fanshop v Ďolíčku, čeká na vás spousta nových produktů.

Dnešní novinky ve fanshopu

Před zápasem uvede fanshop v Ďolíčku do prodeje hned několik novinek. Tou největší jsou trička z kolekce "Bohové". V úvodní sérii jdou do prodeje rovnou tři motivy! Na hrudi naleznete koláž třech hráčů z 80. let, znovuzrození a ze současnosti! Na tričku je tak Jiří Sloup, Dalibor Slezák a Josef Jindřišek. Cena jednoho trička je 349 Kč.

Dnešní novinky ve fanshopu
Dnešní novinky ve fanshopu
Dnes má uvedení do prodeje zároveň oblíbený motiv, který se ale objeví na šedé mikině Vintage. Cena byla stanovena na 749 Kč. Ve fanshopu jste již mohli zaregistrovat zařazení další novinky - tašky přes rameno v retro stylu, která stojí 549 Kč. To ale není zdaleka vše!

V prodeji je také minišála do auta (rozměř 52 x 8 cm) za 159 Kč, minidres 2015 s výročním logem v domácí i venkovní variantě za 149 Kč. Kdo by chtěl v tomto počasí normální velkou šálu, do prodeje jde motiv "Celtic" za 300 Kč. Velkou novinkou je energetický drink Bohemians za 39 Kč. V první sérii na vás kouká z plechovky kapitán Josef Jindřišek. Z bezpečnostních důvodů se budou plechovky prodávat až po konci utkání.

Kdo by si chtěl koupit vstupenky na další ligový zápas, který hrajeme na Spartě, může využít našeho předprodeje. Vstupenky do sektoru hostí se budou prodávat za 170 Kč ve fanshopu, v pojízdném fanshopu na náměstíčku, ale také ve stánku s občerstvením přímo v kotli. Platba je všude možná pouze v hotovosti!