Bohemka TV: Dnes jsme si zasloužili vyhrát

Pro klubovou televizi hodnotí zápas Hubínek s Pivarníkem.

Bohemka TV: Dnes jsme si zasloužili vyhrát

Pro klubovou televizi přišel hodnotit zápas střelec jediné bohemácké branky dnešního utkání Michal Hubínek. "Zápas můžu hodnotit jenom smolně. Dneska jsme na ně stoprocentně měli," litoval Hubínek. "I v tom závěru, když jsem srovnával, jsme měli dvě další velké šance. A je hrozná škoda, že je nedáme. Za celý zápas bychom si to určitě zasloužili," pokračoval s hodnocením záložník Bohemians.

Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 1:1 (0:0)
Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 1:1 (0:0)
Hubínek si připsal i premiérovou ligovou branku, když v Teplicích byl autorem branky nakonec označen Schick. "Částečně radost mám, že jsem dal gól, ale vše kazí fakt, že jsme nezískali tři body, což pro mě bylo dnes naprosto nejdůležitější," ukázal, kde má Hubínek priority. Ten vstřelil svoji slabší levou nohou: "Byl jsem na odraženém balonu, co po mě vždy pan trenér Pivarník chce. Odrazil se ke mě, sklepl jsem si to na levačku a snažil jsem se to prostřelit."

"Myslím si, že kvalitu na to, abychom dávali góly, máme. Bohužel nám to tam nepadá," neví, kde jsou příčiny neúspěchu. "Celý zápas hráli kluci vzadu výborně, nikoho tam téměř nepustili a oni dají góla z pološance. Z balonu za obranu. Myslím si, že je to hrozná smůla," uzavřel dnešní hodnocení Hubínek.

I trenér Roman Pivarník přišel hodnotit zápas pro klubovou televizi. "Fotbal je o gólech a bohužel doplácíme na neproměňování šancí. Opět se projevilo, že zápas nejsme schopni dohrát vzadu na nulu," shrnul vše do úvodního hodnocení.

"Jedna věc je kvalita hráčů v zakončení. Bohemka s tím má problém. Nemáme bohužel gólové hráče," pokračoval lodivod Bohemians. Celé jeho hodnocení můžete vidět na klubové televizi Bohemka TV:

Bohemka TV