Bohemka TV: Rozhodl gól do šatny

Brankář Zdeněk Zlámal a trenér Roman Pivarník hodnotí zápas na Letné.

Bohemka TV: Rozhodl gól do šatny

Na hrací ploše hodnotil nedělní derby golman Klokanů. "Vyloučení nám moc nepomohlo, ale největší chyba, si myslím, bylo to, že jsme dostali branku do poločasu," viděl Zdeněk Zlámal příčinu v Lafatově trefě, kterou si připsal kapitán domácích v poslední minutě prvního dějství. "Kdybychom vydrželi poločas nula nula, tak bychom více odolávali. A čím déle by to bylo, tak by Sparta více znervózněla. Gólem do šatny se ale uklidnila," doplnil Zlámal.

Brankář Bohemians viděl příčinu v nezvládnutí zápasu jasně: "Rozhodl gól do šatny," zopakoval radost domácích ze 45. minuty. "Ano, byl vyloučený, dostali jsme góla, prohráli jsme. Nesmíme hledat žádné výmluvy a nyní nás čeká zápas roku," vyhlížel již Zlámal sobotní velice důležitý zápas s Jihlavou!

K hodnocení se pro klubovou televizi dostal i trenér Roman Pivarník. "Můžeme si říct, jaký výsledek by byl na konci zápasu, kdybychom hráli v jedenácti. Ale hrát na Spartě sedmdesát minut o jednoho hráče méně je katastrofa," začal s povídáním o nedělním derby lodivod Bohemians. "Zápas jsme začali hrát aktivně, chtěli jsme hrát náročný fotbal. Ten jsme hráli i po vyloučení," byl Pivarník lehce optimistický. "Je škoda, že nejsme schopni jednoduchou situaci minutu před koncem uhlídat," také zdůraznil akci ze 45. minuty.

"Časem nám v náročném fotbale docházely síly a bylo těžké konkurovat Spartě," byl podle trenéra Bohemians znát rozdílný počet hráčů na hřišti. "Bylo to dlouhé. Jiná věc by byla, kdybychom vedli a byl vyloučený hráč. Jít do deseti za stavu nula nula je fatalní," uzavřel Pivarník.

Kompletní hodnocení můžete vidět na klubové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV