Vstupenky na Jihlavu a Slavii v prodeji

Lístky k dostání ve fanshopu i na internetu, na derby pouze u nás v prodejně!

Vstupenky na Jihlavu a Slavii v prodeji

Již tuto sobotu nastoupí Klokani doma proti Vysočině Jihlava. Zápas začíná v posledním říjnovém dni od 17 hodin, ale již nyní si můžete pořídit vstupenky. Ty se prodávají od dnešní 10. hodiny ve fanshopu i na internetových stránkách Ticketportal. Na sobotní zápas začal klub s distribucí nových vstupenek, kde je největší změnou design. Na lístku převládá zelená barva a dominantní klubové logo.

Zápas byl zařazen do cenové kategorie B, tudíž se prodávají vstupenky v předprodeji od 50 do 180 Kč. Na hlavní tribunu stojí lístek 180 Kč, do kotle a na protilehlou tribunu za rovných 100 Kč. Právě pouze v předprodeji lze pořídit vstupenku za 90 Kč na hlavní tribunu, ale i za 50 Kč do ostatních sektorů na stadionu. Tuto zvýhodněnou cenu mohou využít pouze děti do 150 cm a osoby starší 70 let. Tato informace bude na vstupence vytištěna a při vstupu na zápas kontrolována.

Lístky na Jihlavu se prodávají i na internetovém serveru Ticketportal, kde je volný prodej bez omezení do sektorů A1, A5, B a C. Vstupenky do sektoru jihlavského celku se budou prodávat až v den utkání na pokladnách stadionu za 100 Kč.

O týden později čeká Klokany souboj O krále Vršovic! V neděli 8. listopadu od 15 hodin před kamerami O2 Sport nastoupí hráči Bohemians proti sešívané Slavii. Vstupenky do našeho sektoru se již od dnešního dne prodávají ve fanshopu v Ďolíčku. Cena je 160 Kč a platit lze pouze v hotovosti!

Vstupenky jsou do sektorů 119, 120 a 121 v celkovém množství 800 ks a budou se prodávat v Ďolíčku až do pátku 6. listopadu do zavírací doby fanshopu, tedy do 15:00. V případě nevyprodání všech těchto vstupenek bude zbytek převezen do Edenu, kde bude prodej do našich sektorů probíhat v den zápasu na pokladnách stadionu.

Tuto sobotu se budou při našem domácím utkání prodávat vstupenky na derby ve fanshopu, v pojízdném fanshopu i ve stánku s občerstvením v kotli pod hodinami. Všude bude platba možná pouze v hotovosti.