SESTAVA DESETILETÍ: V nominaci je devět útočníků

Na Virtuálním Ďolíčku můžete hlasovat v klubové anketě.

SESTAVA DESETILETÍ: V nominaci je devět útočníků

Na oficiálních klubových stránkách se spustila opět čtrnáctidenní anketa Sestava desetiletí. V hlasování, které již probíhá od září a skončí na konci listopadu, vyberou fanoušci jedenáct fotbalistů a jednoho trenéra. Zapište své oblíbence do historie a zvolte svoji nejlepší sestavu uplynulého desetiletí. V současné době můžete do sestavy zvolit své útočníky!

Anketa je rozdělena do pěti kategorií, ve kterých postupně zvolíte hráče do ideální sestavy. I rozestavení bude na vás, fanoušcích. A kdo tento tým povede z trenérské lavičky, to bude záležet taktéž jen na vašem hlasování. Již minulostí je hlasování ve třech kategoriích - BRANKÁŘI, OBRÁNCI a ZÁLOŽNÍCI. Nyní máte možnost zvolit do sestavy vaše oblíbené ÚTOČNÍKY! A že je z čeho vybírat, můžete vidět zde v nominaci: Vladimír BÁLEK, Lukáš HARTIG, Lukáš MATŮŠ, Martin NEŠPOR, Michal ORDOŠ, Jan REZEK, Dalibor SLEZÁK, Miloslav STRNAD a Milan ŠKODA. Hlasování v této kategorii potrvá od 26 října. do 8. listopadu. Obodovat a vybrat tak do své sestavy budete moci čtyři útočníky! Kolik se jich nakonec dostane do sestavy bude záležet jen čistě na vás!

Před námi je poté již poslední kategorie, kde se bude vybírat z pěti trenérů (9. 11. – 22. 11.). Po ukončení hlasování budou všichni hráči (obránci, záložníci a útočníci) seřazeni podle získaných hlasů v anketě a do sestavy se dostane deset z nich s nejvyšším počtem hlasů, avšak pouze při dodržení následujících pravidel: a) v sestavě budou minimálně tři obránci, maximálně však pět; b) v sestavě budou minimálně tři záložníci, maximálně však pět; c) v sestavě bude minimálně jeden útočník, maximálně však tři.

Do hlasování se může zapojit pouze registrovaný uživatel s aktivním účtem na Virtuálním Ďolíčku. V každé kategorii je možné hlasovat pouze jednou. Sestava desetiletí bude zveřejněna s kompletními výsledky na začátku prosince.