Na Vršovické stále probíhá oprava tramvajové trati

Přechod přes hlavní třídu bude umožněn!

Na Vršovické stále probíhá oprava tramvajové trati

Rádi bychom všechny fanoušky a návštěvníky sobotního utkání s Vysočinou Jihlava opět informovali o stále probíhající rekonstrukci tramvajové trati a tudíž dopravní komplikaci na Vršovické ulici. Na hlavní třídě vedoucí kolem našeho stadionu se v současné době stále budují nové koleje a v úseku Otakarova - Koh-i-noor tudíž nejezdí žádné tramvajové linky.

Rekonstrukce tramvajové trati na Vršovické ulici
Rekonstrukce tramvajové trati na Vršovické ulici
Místo pravidelných linek číslo 7 a 24, které končí na stanici Náměstí Bratří Synků, respektive Spořilov, je zavedena linka X11 jezdící v denním provozu. Ta jezdí v trase I. P. Pavlova - Otakarova - Koh-i-noor. Zastávka této provizorní linky staví přímo před naším stadionem (směr Otakarova), stejně tak autobusové linky číslo 124 a 139.

Tramvajová linka 22 v našem okolí jezdí bez změn na své trase, tudíž je v současné době nejbližší tramvajovou zastávkou u stadionu stanice Vršovické náměstí.

Z důvodu rekontrukce a probíhajících stavebních prací přímo před Ďolíčkem je komplikovaná jízda po Vršovické a v přilehlých ulicích i osobním automobilem. Proto doporučujeme všem fanouškům dorazit na stadion včas. Vyhnete se tak případným komplikacím u vstupu do Ďolíčku. Stadion otevře své brány v 15:30, tedy hodinu a půl před výkopem.

Přechod přes hlavní třídu bude všem umožněn přímo před hlavní bránou stadionu na Vršovické ulici. Doporučujeme všem fanouškům zvýšené opatrnosti při přecházení stavby.

Věříme, že vám tento fakt nezkazí sobotní zážitek a dorazíte na stadion včas a v hojném počtu. Děkujeme za pochopení.