Magazín v prodeji na několika místech

Kupte si v den zápasu bulletin.

Magazín v prodeji na několika místech

Zítra před utkáním půjde opět do prodeje magazín 1905 Klokan. Tentokrát na obálce připomínající náhlý a nečekaný odchod místopředsedy představenstva klubu Vladislava Suchého. Na zástupce Družstva fanoušků Bohemians zavzomínáme nejenom před zápasem na hřišti, ale také uvnitř v magazínu!

Zápasový bulletin bude obsahovat i běžné články, tudíž uvnitř naleznete rozhovor s vycházející hvězdou A mužstva Michalem Hubínkem. Ten se rozpovídal o svých začátcích nejenom v Bohemce, ale také se pustil do hodnocení svých vrstevníků, kteří prošli kabinou A mužstva ještě před ním.

Magazín samozřejmě nabídne statistické poohlédnutí za ligou, reportáže z posledních zápasů, plno zajímavých fotografií a aktualit přímo z klubu.

Magazíny budou v prodeji tradičně za 20 Kč před zápasem u kamelotů, kteří se pohybují před stadionem. Fanoušci si mohou ale časopis pořídit také na pokladnách u vstupu do stadionu, ve fanshopu na ochozu a v pojízdném fanshopu. Právě ve stánku na náměstíčku bude mít také od 16:30 autogramiádu David Bartek, který nemůže do zápasu zasáhnout bohužel z disciplinárních důvodů. Můžete se tak zastavit pro podpisovou kartičku, či pro vstupenku na derby se Slavií.