Autogramiáda, florbalové hřiště a soutěž

Na stadionu se nudit nebudete!

Autogramiáda, florbalové hřiště a soutěž

Po otevření stadionu v 15:30 půjdou do prodeje na pokladnách stadionu všechny volné a doposud neprodané vstupenky. Ty budou k zakoupení v cenovém rozpětí od 100 do 180 Kč, v závislosti na vybraném sektoru.

Po vstupu do Ďolíčku bude pro fanoušky připraveno na náměstíčku malé florbalové hřiště. Ve spolupráci s FbŠ Bohemians jsme si pro malé návštěvníky, ale i pro ty větší zapalené sportovce, připravili miniflorbalové hřiště s umělým osvětlením! Kdo bude chtít, může si vyzkoušet tento velmi populární sport před zápasem, ale i o poločasové přestávce.

Půl hodiny před výkopem, tedy v 16:30, odstartuje v pojízdném fanshopu na náměstíčku autogramiáda Davida Bartka. Ten do zápasu nemůže zasáhnout kvůli trestu od Disciplinární komise FAČR. David bude zároveň ve stánku prodávat vstupenky na nadcházející derby se Slavií. Ty budou k zakoupení právě u něj, ve fanshopu na ochozu i ve stánku s občerstvením v kotli za 160 Kč. Platba bude možná pouze v hotovosti!

O poločasové přestávce proběhne přímo na hrací ploše netradiční soutěž o zajímavé ceny. Soutěžící vybere Klokan vhozením tenisových míčků mezi diváky.

Věříme, že k doprovodnému programu přidají hráči i kvalitní výkon, a Bohemka si tak připíše první vítězství v letošním ročníku Synot ligy!