Bohemka TV: Jsem rád, že budu vypadat jako člověk

Kapitán Josef Jindřišek a trenér Roman Pivarník hodnotí první výhru v sezoně.

Bohemka TV: Jsem rád, že budu vypadat jako člověk

Po utkání s Jihlavou přišel hodnotit zápas střelec vyrovnávací branky Josef Jindřišek. "Určitě jsme si takto vývoj nepředstavovali. Co jsme si před zápasem řekli, jsme plnili tak deset minut. Z ničeho nic jsme začali být nervózní, byli jsme málo důrazní, pozdě jsme dostupovali k hráčům a Jihlava toho využila," začal kapitán týmu.

"O poločase byla bouřka v kabině. Tam jsme si řekli, že to musíme otočit!" jasně vyslovil touhu po třech bodech Jindřišek.

Důležitým momentem byl pokutový kop. "Před každou takovou situací je člověk malinko nervózní, ale já jsem si věřil. Myslím si, že nás to nakoplo," řekl s ledovým klidem. "Měli jsme malinko štěstí, že Jihlava nedala další branku. Podržel nás gólman," nezapomněl při hodnocení ani na hrdinu posledních minut zápasu.

V poslední době zdobil Jindřiškovu tvář plnovous. "Nebyla to sázka. Řekl jsem si to spíše sám pro sebe, že dokud nevyhrajeme, neoholím se. Jsem nesmírně rád, že to půjde dolů a budu vypadat jako člověk," uzavřel Jindřišek.

Před kameru Bohemka TV přišel i trenér Roman Pivarník. "Znovu to bylo těžké. Věděli jsme, že chtějí hrozit z brejkových šancí a musíme si dát pozor na Mešanoviče," znal trenér Bohemky hrozby soupeře. "Jsem rád, že se nám to podařilo ve druhé půli otočit," oddychl si Pivarník.

"Nervózní jsme byli celý zápas. Vítězství se málokdy rodí lehce. Jsem rád, že jsme to zvládli," dodal na závěr. Celé jeho hodnocení naleznete pouze na Bohemka TV.

Bohemka TV