Vyhrajte vstupenky na nedělní derby!

Souboj o krále Vršovic se blíží - hrajte každý den o dvě vstupenky.

Vyhrajte vstupenky na nedělní derby!

Pozorní fanoušci na našich sociálních sítích mohou každý den vyhrát dvě vstupenky na nedělní souboj O KRÁLE VRŠOVIC! Princip soutěže je velmi jednoduchý! Sledujte oficiální klubové kanály na Facebooku, Twitteru a Instagramu a zapojte se do soutěže.

Může vyhrát příspěvek nejrychlejší, s nejpřesnějším tipem, či s největším počtem "lajků". Sledujte naše stránky, reagujte a vyhrávejte!

Ohledně předání vstupenek bude vítěz vždy individuálně zkontaktován. Popřípadě sledujte stále tento článek, který bude průběžně aktualizován. Zde naleznete i nejdůležitější informace k soutěži. Ta začíná v pondělí 2. listopadu a končí v pátek 6. listopadu.

Zápas se Slavií se odehraje v Eden Aréně v neděli od 15 hodin a živě ho bude vysílat televizní stanice O2 Sport. Vstupenky do sektoru hostí se prodávají ve fanshopu v Ďolíčku v otevírací době prodejny.

Sociální sítě
Facebook - www.facebook.com/bohemi1905
Twitter - twitter.com/bohemians1905
Instagram - instagram.com/bohemians_praha_1905

Soutěž

Pondělí
- Instagram - Udělejte si zajímavé selfie s klubovým motivem, označte ho hastagem #okralevrsovic a majitel příspěvku s největším počtem "To se mi líbí" vyhraje dvě vstupenky na nedělní zápas. Vyhodnocení proběhne v pátek dopoledne.

Úterý
- Facebook - Odpovězte na soutěžní otázku, první správný tip vyhraje dvě vstupenky.

Středa - Twitter - Odpovězte po páté hodině na otázku, použijte společný hastag a nejrychlejší správný tip vyhrává dva lístky.

Čtvrtek - Facebook - Zareagujte v komentáři pod zveřejněný příspěvek a komentář s největším počtem "To se mi líbí" vyhraje.

Pátek - Facebook - Odpovězte správně v komentáři pod příspěvek a vyhrajte dvě vstupenky.