Vyhraj u Fortuny až 1 800 Kč!

Připoj se na klubovém Facebooku do soutěže a vyhraj!

Vyhraj u Fortuny až 1 800 Kč!

Dnes večer jsme na oficiální Facebook stránce Bohemians Praha 1905 spustili společně s partnerem klubu, společností Fortuna, tipovací soutěž. Ta je určena pro fanoušky Bohemky, kteří vlastní klubovou kartu fanouška Bohemians. Po minulé tipovačce se nám zvedl bank na hodnotu 1 800 Kč. Stačí si pouze tipnout přesný výsledek a počet diváků. Napsat svůj tip do komentáře pod zveřejněný příspěvek na Facebooku a poté již čekat, jestli právě vy budete výherci soutěže. Své tipy můžete zasílat až do samotného začátku utkání.

Pravidla soutěže:
1) Tipuje se přesný výsledek v utkání SK Slavia Praha – Bohemians Praha 1905 a jako doplňkový tip oficiální počet diváků na tomto utkání.

2) Každý uživatel může tipovat pouze jednou a svůj tip nesmí zpětně editovat. Tip musí být přidán nejpozději do začátku zápasu.

3) Vítězem se stávají tři uživatelé, kteří správně trefí přesný výsledek utkání. V případě, že přesný výsledek trefí více než tři soutěžící, rozhoduje o výhercích přesnější doplňkový tip na oficiální počet diváků na daném utkání (čím blíže, tím lépe) s tím, že tři soutěžící s nejbližším tipem jsou výherci a cenu 1 800 Kč si rozdělí rovným dílem. V případě, že přesný výsledek utkání trefí méně než tři soutěžící, rozdělí si výhru 1 800 Kč rovným dílem. V případě, že nikdo netrefí přesný výsledek, není cena udělena.

4) Výhra je v podobě bonusu na sázkařské konto u společnosti Fortuna, je nepřenosná a podmínkou připsání výhry je vlastnictví Karty fanouška Bohemians od společnosti Fortuna. Výhra bude v takovém případě připsána výherci na jeho herní účet vedený u Fortuny a to nejpozději 24 pracovních hodin od času, kdy zástupce Bohemians Praha 1905 oznámí klientská čísla výherce (výherců) pověřenému zástupci Fortuny.

5) Nemáte-li účet u Fortuny, registrujte se: www.ifortuna.cz/cz/registrace/index.html a požádejte na pobočce o Kartu fanouška Bohemians.

6) Výherce soutěže je povinen předat své klientské číslo pro připsání výhry pomocí soukromé zprávy na síti Facebook klubu Bohemians Praha 1905 nejpozději do 1 týdne od vyhlášení výsledků soutěže, jinak nárok na výhru propadá.

7) Soutěže se mohou zúčastnit pouze osoby starší 18 let.