SESTAVA DESETILETÍ: Zvolte nejlepšího trenéra!

Vyberte trenéra, který povede nejlepší tým uplynulých deseti let.

SESTAVA DESETILETÍ: Zvolte nejlepšího trenéra!

Na oficiálních klubových stránkách se spustila poslední část klubové ankety s názvem Sestava desetiletí. V hlasování, které již probíhá od září a skončí na konci listopadu, fanoušci zvolili jedenáct fotbalistů a nyní se čeká na jednoho trenéra. Vyberte svého oblíbence a zvolte nejlepšího trenéra, který povede nejlepší sestavu uplynulého desetiletí.

Anketa byla rozdělena do pěti kategorií, ve kterých jste měli možnost postupně zvolit hráče do ideální sestavy. I rozestavení bylo na vás, fanoušcích. A kdo tento tým povede z trenérské lavičky, to bude záležet právě na vašem hlasování v těchto čtrnácti dnech. Již minulostí je hlasování ve čtyřech kategoriích - BRANKÁŘI, OBRÁNCI, ZÁLOŽNÍCI a ÚTOČNÍCI. Nyní máte možnost zvolit do sestavy vašeho oblíbeného TRENÉRA! Nominaci můžete vidět zde, hlasovat pak můžete na této stránce: Zbyněk BUSTA, Pavel HOFTYCH, Luděk KLUSÁČEK, Roman PIVARNÍK a Jozef WEBER. Hlasování v této kategorii potrvá od 9. do 22. listopadu. Obodovat a vybrat tak do své sestavy budete moci tři trenéry! Logicky vyhrát bude moci pouze jeden z nich!

Do sestavy se dostalo deset hráčů s nejvyšším počtem hlasů, avšak musela se dodržet následující pravidla: a) v sestavě budou minimálně tři obránci, maximálně však pět; b) v sestavě budou minimálně tři záložníci, maximálně však pět; c) v sestavě bude minimálně jeden útočník, maximálně však tři. Brankář a trenér je vždy jen jeden.

Do hlasování se může zapojit pouze registrovaný uživatel s aktivním účtem na Virtuálním Ďolíčku. V každé kategorii je možné hlasovat pouze jednou. Sestava desetiletí bude zveřejněna s kompletními výsledky na začátku prosince na výročním plese klubu.