Vstupenky na Ostravu již v prodeji

Na Baník můžete pořizovat vstupenky ve zvláštním režimu i na internetu.

Vstupenky na Ostravu již v prodeji

Dnes dopoledne byl spuštěn předprodej vstupenek na 14. kolo Synot ligy, kdy doma přivítáme celek FC Baník Ostrava. Lístky budou k dispozici jak na internetových stránkách Ticketportal, tak i na prodejně fanshopu v Ďolíčku. Prodávat se budou až do 20. listopadu, případný zbytek neprodaných vstupenek bude k dispozici v den utkání na pokladnách stadionu.

Utkání bylo zařazeno do cenové kategorie A, tudíž vstupenky v předprodeji pořídíte od 150 Kč do 230 Kč, ty zlevněné a zvýhodněné skupiny dokáží sehnat vstupenky již od 75 Kč. Na tribunu A se prodávají vstupenky za 230 Kč, v ostatních sektorech B a C jsou vstupenky za 150 Kč. Děti do 150 cm a osoby starší 70 let mohou využít pouze v předprodeji slevu 50% a pořídit vstupenky za 115 Kč, respektive za 75 Kč v závislosti na daném sektoru.

Všech 250 vstupenek do sektoru D pro hostující fanoušky bylo odesláno dne 12. listopadu do Ostravy, kde bude mít FC Baník na starosti i distribuci těchto vstupenek. Na základě požadavku hostujícího klubu bude distribuce vstupenek do tohoto sektoru probíhat adresně, na vstupenku bude zaznamenáno jméno a datum narození jejího držitele. Fanoušci hostujícího klubu přitom v souladu s Návštěvním řádem stadionu Bohemians nemusí být na základě aktuálního vyhodnocení bezpečnostní situace vpuštěni do jiného sektoru stadionu, a to ani v případě, že do něj budou mít platnou vstupenku - proto žádáme ostravské, aby si jiné vstupenky nepořizovali a vyhnuli se tak případným mrzutostem.

Na internetových stránkach Ticketportal budou moci fanoušci pořídit vstupenky pouze po zadání autorizačního kódu. Ten má k dispozici každý permanentkář, člen oficiálního fanklubu Zelenobílá republika a člen Družstva fanoušků Bohemians. U permanentkáře se jedná o číslo pod čárovým kódem na permanentní vstupence, u členů fanklubu a DFB se jedná o číslo budoucích členských karet.

V případě, že jste tak již neučinili v minulosti, kontaktujte, prosím, Svatoslava Baťu na mailu svatoslav.bata@bohemians1905.cz, či na tel. čísle +420 739 531 783, který Vám toto číslo - autorizační kód - sdělí. Po zadání osobního čísla bude umožněn pouze jeden prodej s maximálním počtem čtyř vstupenek. Po uskutečnění prodeje bude číslo uzamčeno a uvolněno až na předprodej dalšího zápasu.


Ve fanshopu bude probíhat volný předprodej, tudíž si mohou vstupenky zakoupit i ostatní fanoušci Bohemians. Předprodej bude probíhat ve standardní otevírací době prodejny v Ďolíčku. I zde je ovšem nastaveno omezení čtyř vstupenek na jednu osobu.

Zápas s Ostravou je na programu v sobotu 21. listopadu s výkopem od 17 hodin. Stadion se otevře hodinu a půl před utkáním.