Výsledkový servis ze 14. listopadu

O minulém víkendu hrála pouze devatenáctka a starší žáci.

Výsledkový servis ze 14. listopadu

U19
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 0:0 (0:0)
FC Hradec Králové: Dunda - Šípek, Čáp (67. Hynek), Kundrt (46. Holeš), Habrman (89. Vencl), Novák, Střelec, Jukl, Čech, Hašek, Trávníček (84. Kadlec)
Bohemians Praha 1905: Procházka - Pavlík, Brak, Vacík, Fric - Skuhravý, Blecha, Begič - Nátr, Mareš (79. Láf), Vaněk (68. Le Tuan Anh)
Trenér Michal Zach: "V utkání jsme se zaměřili na zabezpečenou obranu a rychlé protiútoky, bohužel žádný se nám nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce. Ani domácí nedokázali využít své příležitosti, a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou."

U15
Bohemians Praha 1905 - FC Tempo Praha 2:2 (1:1), 5:4 na penalty
Branky: 7. Štěpánek, 41. Vaněk - 32. Vlasák, 48. Sedlář.
Penalty za Bohemians proměnili: Musil, Knap, Štěpánek, Yukhymenko, Horák.
Bohemians Praha 1905: Pospíšil - Pittauer, Nejeschleba, Krajinský, Freisler - Musil, Dostál (36. Horák), Vaněk - Štěpánek, Yukhymenko, Seniv (58. Knap).
Trenér Ondřej Zeman: "Zápas s Tempem přinesl místo fotbalu boj. Na malém prostoru byl míč neustále v soubojích a ani jednou mužstvo jej nebylo schopné držet delší dobu. Dvakrát jsme vedli, ale soupeř po každé vyrovnal. Škoda, že v první půli jsme nedokázali dotáhnout několik nebezpečných situací, a odskočit na dvoubrankový rozdíl. V penaltové loterii jsme pak měli pevnější nervy a připsali si bod navíc."

U14
Bohemians Praha 1905 - FC Tempo Praha 2:3 (0:2)
Branky Bohemians: 46. Švestka, 60. Kadlec.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Coňk, Krajinský, Huleš (55. Blažek), Borkovec (36. Šmejkal), Koutský, Gábor, Švestka, Kankara, Novák (36. Kadlec), Knap (36. Vacek).
Trenér Martin Vanko: "V zápase jsme byli lepším týmem než Tempo, ale jak již bývá bohužel tradicí letošní sezóny, doplatili jsme na nedůslednost před oběma brankami. V poločase prvním jsme si vytvořili několik hezkých akcí z křídelního prostoru, bez gólového efektu, následně soupeř trestal po našich chybách a do kabiny se šlo za stavu 0:2. V druhé půli jsme soupeře jasně přehráli, ale zápas se nám již nepodařilo otočit v náš prospěch. Bohužel neustále opakujeme stejné chyby, kdy se snažíme o aktivitu v úvodu, která je následně vystřídána ospalým a ustrašeným výkonem, kde nás soupeř potrestá a my pak s vypětím všech sil doháníme ztracená utkání."