Bohemka TV: Bod se počítá

Pro klubovou televizi hodnotí zápas Milan Jirásek a Roman Pivarník.

Bohemka TV: Bod se počítá

Po remízovém duelu přišel hodnotit zápas střelec úvodní branky. "Dnes to bylo těžké," začal Milan Jirásek. "Věděli jsme, že má Boleslav fazónu, ale chtěli jsme udržet svoji neporazitelnost. Chtěli jsme potvrdit body, které jsme udělali doma," pokračoval záložník Bohemians. "Škoda, měli jsme tam šanci. Jhon mohl dát na dva jedna. Bod ale zasloužený," ukončil úvodní hodnocení.

Jirásek na Městkém stadionu otevřel skóre střelou zpoza šestnáctky. "Odražený balon, snažil jsem se trefit bránu. Jsem rád, že to tam konečně spadlo," komentoval svoji ligovou premiérovou trefu! "Měl jsem tam ještě jednu střelu," ohlídl se ještě za svoji druhou příležitostí. Ta ovšem brankou neskončila.

"Věděli jsme, že je Boleslav dobrá na míči, že umí držet balon, má kvalitní rozehrávku. Chtěli jsme poctivě bránit, hrát na brejky. Myslím si, že se nám to celkem dařilo," komentoval předzápasovou taktiku Jirásek. "Boleslav si pomáhala dlouhými nákopy na Mageru. Je těžké to bránit," popsal silnou stránku sobotního soupeře.

Před kameru Bohemka TV dorazil i trenér Roman Pivarník. "Škoda, že jsme zápas nezvládli na vítězství. Na Slavii nám ušly tři body, nyní také," litoval i přes dobrý výsledek ztráty dalších dvou bodů. "Kombinačně Boleslav lepší mužstvo. Myslím si, že jsme měli dobré brejkové situace," popsal Pivarník reálně obraz večerního zápasu.

Dále se ještě vrátil k velké příležitosti Jhona Mosquery: "Prázdnou bránu musí trefit." Jinak své mužstvo ale lodivod Bohemians chválil. "V obraně pozorný, kompaktní, sebevědomý výkon. Bod se počítá," uzavřel Pivarník.

Bohemka TV