V sobotu začínáme již ve tři hodiny

Přijďte na Vánoce s Klokanem i na ligové utkání s Jabloncem.

V sobotu začínáme již ve tři hodiny

Konec roku se nám blíží, ten fotbalový je již na dohled. V sobotu totiž ukončíme podzimní část sezony předehrávkou 16. kola Synot ligy, a ukončíme tak fotbalový rok 2015. Do Ďolíčku dorazí FK Jablonec, ještě předtím ale proběhne oblíbená akce Vánoce s Klokanem! Netradičně již 5. prosince od 15 hodin, na druhou stranu ale obohacena o zajímavý program pro malé i velké návštěvníky.

Akce začne, jak jsme již psali, ve tři hodiny odpoledne na náměstíčku našeho stadionu, nejenom děti se mohou těšit na bohatý program před zápasem, ale i v samotném průběhu ligového střetnutí. Po posledním utkání roku je pro všechny připraveno velké překvapení.

Vánoce v Ďolíčku
Vánoce v Ďolíčku
Vstup na Vánoce s Klokanem od tří hodin, tak i na mistrovský zápas s FK Jablonec budou mít ženy a děti do patnácti let VSTUP ZDARMA! Jelikož mají zaručený vstup na stadion bez vstupenky, pro všechny tyto návštěvníky bude vyhrazen na hlavní tribuně v sektoru A1 dostatečný prostor. Tento sektor se nachází na kraji hlavní tribuny přímo nad fanshopem. Více informací všem poskytne pořadatelská služba.

Program začíná pro děti v 15 hodin vystoupením klauna. Na stadionu bude připraven i Mikuláš v doprovodu čerta a anděla, určitě se můžete těšit na našeho maskota a jestli je všechny potkáte, s prázdnou určitě vaše děti neodejdou. V plánu je také hudební vystoupení vánočních písní či freestyle show před utkáním i o poločasové přestávce.

Na celém ochozu stadionu u hlavní tribuny jsou připraveny stánky na vánoční trhy. Speciálně do Ďolíčku dorazí opět rytci skla, vybírat si budete z krásné domácí bižuterie, módních doplňků, domácích sirupů a zavařenin, otevřen bude i knižní stánek. Zahrát si můžete i fotbálek, zábavy bude dostatek. Doplněno bude i občerstvení na náměstíčku, do prodeje půjde gulášová polévka, palačinky, domácí burgery, kýta a na začátku Vánoc s Klokanem bude k zakoupení i svařák s grogem.
Logo Hl. m. Praha
Logo Hl. m. Praha
Celé letošní Vánoce s Klokanem se konají za podpory Hlavního Města Prahy, jemuž sluší na tomto místě vyjádřit poděkování za to, že akci můžeme uskutečnit v obdobném či ještě větším rozsahu, než tomu bylo v minulých letech.

Ve fanshopu se začne prodávat vánoční kolekce. Právě při utkání s Jabloncem odstartuje prodej několika novinek, které plánujeme uvést do prodeje právě v době vánočních prodejů. Jestli si nic nevyberete, můžete si vzít dárkové vouchery v různých cenových hodnotách. Před zápasem se určitě zastavte u stánku s barvičkami na tvář.

Abyste se na celé akci vyznali a měli před sebou celý harmonogram předligového programu, zakupte si vánoční vydání magazínu 1905 Klokan. Nejenomže uvnitř naleznete rozhovor s Ondřejem Novotným, Miroslavem Držmíškem, reportáže ze zápasů, aktuality z klubu, krásné fotografie, či shrnutí roku pohledem ředitele klubu Darka Jakubowicze, ale také mapku s plánkem všech stánku na Vánocích s Klokanem doplněnou o časový harmonogram celé akce.

Jak jsme již napsali, na celou akci se dostane návštěvník pouze s platnou vstupenkou na ligové utkání, ovšem i v den zápasu bude platit akce pro ženy a děti do 15 let věku, kteří budou mít vstup na celou akci včetně ligového zápasu ZDARMA! Na pokladnách se budou prodávat vstupenky v hodnotě 150 a 230 Kč v závislosti na vybraném sektoru. Hlavní brána u Vršovické ulice se otevře již v 15 hodin, vstup do sektorů B a C bude pořadatelskou službou otevřen hodinu před zápasem, kdy začíná v Ďolíčku zápasový režim.