Bohemka TV: Měli jsme obrovskou vůli

Pro klubovou televizi hodnotí zápas Daniel Krch a Roman Pivarník.

Bohemka TV: Měli jsme obrovskou vůli

Před televizi Bohemka TV přišel nejdříve autor sobotní vítězné trefy. "První poločas nebyl podle našich představ, naštěstí druhý poločas byl lepší. V kabině jsme se to snažili vyhecovat. Škoda, že jsme tam nedali třetí branku, abychom byli ke konci zápasu klidnější," začal Daniel Krch. Do rozhovoru vstoupil i Zdeněk Zlámal se svojí připomínkou: "Hraje jako Beckenbauer."

U inkasované branky měl bohužel namočený stoper Bohemky. "Viděl jsi to dobře, bohužel jsem se tam nachomýtl," litoval toho, ale hned se pustil do vysvětlování: "Propadli jsme ve středu hřiště po dlouhém nákopu. Dostalo se to k nám dozadu, špatně jsem to vyhodnotil. Nevím sám, jak to tam vypadalo."

Druhý poločas začal přímo fantasticky! "Vstup byl skvělý. To bych chtěl vždycky zažít," liboval si Krch. Nezapomněl ani na dvanáctého hráče: "Díky divákům byla skvělá atmosféra a to nás hnalo ještě víc dopředu." Právě fanoušci Klokanů vytvořili skvělou atmosféru. "Bylo to fantastický, hnali nás celý zápas. Kvůli tomu jsme také vyhráli," poděkoval celému Ďolíčku ještě jednou.

K hodnocení přišel i trenér Roman Pivarník. "Naprostá spokojenost. V prvním poločase jsme nehráli špatně, ale hráli jsme hodně balonů dozadu, všechno jsme chtěli hrát do nohy," nebyl Pivarník úplně spokojený s prvním dějstvím. O poločasové přesatávce ovšem došlo ke změně. V kabině byly pokyny jasně: "Chtěli jsme hrát balony do prostoru, nabíhat si." A splnilo se to. "Musím říct, že i z toho jsme dali góly a měli jsme další šance," byl tentokrát spokojený.

Ani on nezapomněl na vynikající atmosféru. "Diváci nám stále pomáhají, ale říkali jsme si, že je musíme ještě víc vtáhnout do zápasu," začal hovořit o fanoušcích sobotního utkání. "V úvodu druhého poločasu to vyšlo, takže diváci byli dnes opět fantastičtí," poslal pochvalu téměr pěti tisícům diváků.

Lodivod Bohemians byl především spokojený s nasazením hráčů. "Byla tam obrovská vůle zápas otočit, vyhrát ho. Viděli jsme, že za stavu dva jedna jsme měli ještě další příležitosti," ukončil hodnocení. Celé rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV