Bohemians oslavili 110. výročí od založení klubu

V Národním domě na Vinohradech se slavilo velké jubileum.

Bohemians oslavili 110. výročí od založení klubu

Známí hosté, bývalí hráči, legendy klubu, sponzoři a partneři, zástupci A mužstva a vedení Bohemians Praha 1905. Slavnostní okamžik, orchestr, krásný Majakovského sál v Národním domě na Vinohradech, bohatý program, ocenění členů z mistrovské sezony a vyhlášení ankety Sestava desetiletí. Toho všeho byli svědky hosté plesu u příležitosti 110. výročí založení a oslavy deseti let po znovuzrození.

"Když se slaví deset nebo dvacet let, jsou to krásné narozeniny, když padesát či šedesát, je to pro vás závazek. Ale sto deset let, to už je historie, tradice, a tu je třeba hýčkat. Bohemka si zaslouží hýčkat," pronesl Ing. Dariusz Jakubowicz, předseda představenstva klubu, orchestr zahrál klubovou hymnu a ples byl oficiálně zahájen, mohlo se začít slavit!

Výroční ples 110 let
Výroční ples 110 let
V programu bylo připraveno i překvapení, to když se nejdříve na pódiu objevil Petr Janda, frontman skupiny Olympic a dlouholetý fanoušek Klokanů, či později večer vystoupil i známý zpěvák Karel Vágner a zazpíval jeho syn Josef. Klub zároveň ocenil mistry ze sezony 1982/83 a poděkoval jim za zatím jediný získaný mistrovský titul.

Zlatý hřeb večera se uskutečnil u příležitosti vyhlášení klubové ankety Sestava desetiletí. Fanoušci na našich oficiálních webových stránkách hlasovali pro jedenáct nejlepších fotbalistů, kteří za posledních deset let vyběhli na hřiště v zelenobílém dresu. Krásné ceny předával místopředseda představenstva DRFG pan Michal Mička. Navíc fanoušci hráčům zvolili i trenéra, kterého vyhlásil reprezentační trenér českého mužstva Pavel Vrba.

Sestava desetiletí: Radek Sňozík - Pavel Lukáš, Marek Nikl, Karel Rada - David Bartek, Jan Morávek, Josef Jindřišek, Jakub Rada - Dalibor Slezák, Milan Škoda, Lukáš Hartig. Trenér: Pavel Hoftych.

Generálním partnerem plesu byla DRFG Investiční skupina, hlavním partnerem Barvy a Laky Hostivař, a. s., oficiálními partnery JKL Partners a Aquacentrum Šutka, výroční společenská událost se uskutečnila pod záštitou Městské části Praha 10. Mockrát děkujeme všem partnerům a návštěvníkům plesu za krásný zážitek u příležitosti klubového výročí.

Partneři plesu

Bohemka TV