Pauschekovo hostování končí již v zimě

Mateřský klub si stáhnul svého obránce z hostování.

Pauschekovo hostování končí již v zimě

Lukáš Pauschek hostoval v Bohemce od ledna roku 2014, když se po podzimní části sezony nedokázal probojovat do základní sestavy Sparty. Hostování se po určitých obdobích vždy prodlužovalo, poslední plán zahrnoval jeho působení ve Vršovicích až do konce letošní sezony.

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 2:1 (0:1)
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 2:1 (0:1)
Jeho mateřský klub AC Sparta Praha ovšem využil svých možností a svého hráče si z hostování stáhl již nyní v zimní přestávce. Dnes poté na tiskové konferenci oznámil letenský tým transferové plány se slovenským obráncem. Člen širšího reprezentačního mužstva Slovenska bude zahrnut do přestupu Ondřeje Zahustela a zamíří společně s Tomášem Přikrylem do Mladé Boleslavi.

"Děkuji Bohemce, že mi dala příležitost a mohl jsem zde pravidelně hrát. I když jsem zde byl celou dobu na hostování, Ďolíček mi byl dva roky domovem. Na angažmá ve Vršovicích budu vzpomínat jen v tom nejlepším díky skvělému kolektivu a fantastickým fanouškům," odcházel jen s pozitivními vzpomínkami Lukáš Pauschek.

V průběhu tří sezon odehrál slovenský krajní obránce v Bohemce 56 zápasů v české nejvyšší soutěži a nastoupil do třech utkání v rámci českého poháru. V současné době patří Pauschek do ideální jedenáctky Synot ligy dle hlasování fanoušků na oficiálních stránkách soutěže. V záři ho fanoušci zde na Virtuálním Ďolíčku zvolili hráčem měsíce. Děkujeme Lukášovi za jeho působení u nás a přejeme hodně štěstí v novém působišti.