Fanoušci zvolili sestavu desetiletí!

Trenér, bývalí i současní hráči se stali legendami klubu.

Fanoušci zvolili sestavu desetiletí!

Od září do listopadu měli fanoušci možnost na oficiálních stránkách klubu hlasovat pro hráče a trenéry v anketě SESTAVA DESETILETÍ! V pěti kategoriích probíhala vždy čtrnáctidenní volba nejlepších fotbalistů a trenérů. Po sečtení všech hlasů teprve došlo k finálnímu výběru dle předem zveřejněných pravidel, fanoušci tudíž měli možnost zvolit i ideální sestavu. Na výročním plese v Národním domě na Vinohradech poté došlo ke slavnostnímu vyhlášení a předání trofejí oceněným legendám našeho klubu.

Výroční ples 110 let
Výroční ples 110 let
SESTAVA DESETILETÍ: Radek Sňozík - Pavel Lukáš, Marek Nikl, Karel Rada - David Bartek, Jan Morávek, Josef Jindřišek, Jakub Rada - Lukáš Hartig, Dalibor Slezák, Milan Škoda. Trenér: Pavel Hoftych.

"Můj srdcový klub se dožil fantastického a významného výročí," vzpomněl na 110. jubileum bývalý brankář a nyní již i člen sestavy desetiletí Radek Sňozík. "Jsem rád, že mohu být součástí sto deseti let," komentoval výroční ples současný kapitán Josef Jindřišek. "Třeba jednou vyhrajeme titul," zasnil se další člen významné sestavy David Bartek. "Jsem rád, že jsem toho mohl být součástí," uvědomoval si význam historie klubu Jakub Rada.

Legendy klubu samozřejmě nezapomněli poděkovat fanouškům za zaslané hlasy. "Já jsem hrál vždycky fotbal pro fanoušky, takže je to pro mě velká čest a hrozně moc si toho vážím," řekl pro klubovou televizi Radek Sňozík. "Je to ocenění mé práce, děkuji moc fanouškům, mám z toho velkou radost," hledal jen pozitivní slova Jakub Rada. "Vážím si toho, děkuji všem fanouškům, kteři mi poslali hlasy," děkoval Dalibor Slezák, aktuálně asistent trenéra A mužstva, ale zároveň legenda Bohemians. Kategorii trenér desetiletí vyhlásil na výročním plese reprezentační trenér českého A mužstva Pavel Vrba. Stal se jím dle hlasování jednoznačně Pavel Hoftych: "Říkal jsem klukům - Hoši, vás mít pohromadě, tak hrajeme minimálně o Pohár UEFA, spíše Champions League."

Bohemka TV