Bohemka TV: Napravil jsem nepovedený začátek

Dvougólový Filip Blecha a trenér Roman Pivarník hodnotí dnešní výhru.

Bohemka TV: Napravil jsem nepovedený začátek

Před kameru přišel nejdříve nejmladší člen A mužstva. "Vstoupil jsem do zápasu špatně, tak jsem rád, že se to povedlo a dal jsem dvě branky a trošku jsem napravil ten nepovedený začátek," začal se svým hodnocením Filip Blecha, autor dnešních dvou branek. A okamžitě se pustil do jejich popisování: "U první branky jsem dostal krásný balon do vápna a umístil jsem ho na přední tyč po zemi. U druhého gólu to Barťas výborně vrátil hlavou a já jsem to jenom došťouchnul i trošku se štěstím."

Bohemians Praha 1905 - FK Slavoj Vyšehrad 4:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - FK Slavoj Vyšehrad 4:0 (1:0)
Po vstřelené brance provedl mladíček speciální oslavu branky, když si před pusu položil prsty ve tvaru písmene L. "Elko před pusou znamená Lucie. Takže el je začáteční písmeno jména mé přítelkyně," hned Blecha vysvětlil. Potěšený byl i z jednoznačného postupu týmu do závěrečného turnaje. "Myslím si, že je to paráda. Dali jsme si to za cíl. Bude to sice náročné, ale jsme rádi, že jsme tam," uzavřel Blecha.

Utkání přišel zhodnotit i trenér Roman Pivarník. "Jedna věc je splněný cíl. Ale je také vidět, že toho máme už dost. Koordinace nebyla úplně ideální," viděl již na svých svěřencích Roman Pivarník lehkou únavu po náročném programu. "Byli jsme ale důslední a trpěliví, ve druhé půli jsme si vytvořili celkem hodně šancí," dodal spokojeně.

Chválu nasměroval i na mladého Blechu: "Jsem rád, že se Filipovi zápas podařil. Zátěž je pro něj velká, v únavě pracuje a pomůže mu to dál." Trenér Pivarník lehce naznačil i rozložení sil v následujícím víkendu. "Vypadá to, že půjdeme poločas - poločas. I ve třetím týdnu budeme pokračovat v kondiční přípavě. Myslím si, že tam bude únava."

Bohemka TV