Bohemka TV: Podmínky byly strašné

Michal Šmíd a Roman Pivarník hodnotí semifinálové vítězství.

Bohemka TV: Podmínky byly strašné

Zápas začal oproti původnímu plánu téměř s hodinovým zpožděním. "Náročené utkání, podmínky byly strašné," stěžoval si hned po zápase obránce Michal Šmíd. Poté se ale zaměřil na samotné semifinále. "Dlouho to s námi vypadalo špatně, prohrávali jsme. Nakonec nám to tam napadalo a jsme rádi, že jsme postoupili do finále," oddechl si.

Šmíd se v sobotu zapsal i mezi střelce. "Havlis tam poslal fantastický balon, já ho jen tečoval a dal branku," pochválil svého spoluhráče z obrany. Sigmě poté Klokani nasázeli další dva rychlé góly a výsledek si již pohlídali. "Je to mladý mančaft, zkušenosti jim možná v závěru chyběly," hledal příčiny jejich neúspěchu.

Hodnotit zápas přišel i trenér. "Zkompolikovali jsme si to vlastními chybami," začal hovořit k inkasovaným brankám Roman Pivarník. "Předtím jsme nevyužili čtyři pět vyložených šancí," vzpomínal na začátek prvního dějství. "Ve druhé půli jsme udělali fatální chybu a museli jsme zápas otáčet," pokračoval Pivarník.

Jeho svěřenci museli zápas dvakrát dotahovat, což nakonec zvládli a vyhráli. "Je to kladná věc. Pokud zápas otáčíme, posouvá to mužstvo dále, věří si a dává góly," hledal v závěru pozitiva.

Bohemka TV