Klokani odlétají do Turecka

Zelenobílá výprava cestuje na soustředění, kdo z hráčů se zapojil?

Klokani odlétají do Turecka

Klokani dnes ráno odjeli z Ďolíčku směrem na Letiště Václava Havla, odkud společně s Libercem, Olomoucí a Příbramí odletí dopoledne na zimní soustředění. Letos našli útočiště v Antalyii, kam zamířil velký počet klubů nejenom ze Synot ligy, ale také z celé Evropy.

Melas Lara Hotel
Melas Lara Hotel
Klub bude ubytován v Melas Lara Hotel, tedy v pětihvězdičkovém kvalitním resortu. Zajímavostí je, že se na část soustředění k A mužstvu připojí i početná skupina fanoušků Bohemians. Ti zamíří do Turecka především kvůli atraktivnímu zápasu s Rapidem Vídeň. Ubytováni budou ve stejném hotelu, tudíž dojde nejenom po zápase k propojení fanoušků s hráči.

Trenér Roman Pivarník nominoval na soustředění 2 brankáře a 21 hráčů do pole. Z důvodu nedoléčeného zranění nemohl s týmem odcestovat třetí brankář Petr Dočekal. Kvůli nominaci do reprezentace neodjel ani mladý Filip Blecha. Nejčerstvější posilou týmu je Václav Prošek, u kterého se v současné době dolaďují poslední administrativní kroky jeho působení v Bohemce v rámci jarní části sezony ze sousední Slavie.

V deseti dnech se budete zde na oficiálních stránkách klubu, ale především na sociálních sítích Facebook, YouTube, Twitter a Instagram dozvídat vše důležité a zajímavé ze soustředění v Antalyi. I kvůli tomu se mediální tým pro soustředění trochu rozšířil. Například oblíbenou sociální síť Instagram budou mít na starosti i noví redaktoři Patrik Schick, Jhon Mosquera a Tomáš Hradecký. S cestou do Turecka vás bude provázet ve svém video-deníčku David Bartek. Těšit se můžete i na zajímavé offline videorozhovory přímo z Antalye. I kvůli tomu byl na úvodní stránce VĎ zřízen takzvaný FEED - příspěvky z Twitteru účtu můžete sledovat v pravém sloupečku. Spolu s týmem odcestoval i menší špión :-)

Dnešním dnem naše desetidenní pouť začíná. Sledujte nás!

Soupiska Bohemians Praha 1905 pro soustředění #Antalya2016:
Brankáři: Tomáš Fryšták, Zdeněk Zlámal.
Obránci: Peter Čögley, Zoran Gajič, Pavel Hašek, Milan Havel, Daniel Krch, Aleš Škerle, Michal Šmíd, Michal Švec.
Záložníci: Rafael Acosta, David Bartek, Tomáš Čížek, Tomáš Hradecký, Michal Hubínek, Josef Jindřišek, Milan Jirásek, Karlo Lulič, Jhon Mosquera, Václav Prošek.
Útočníci: Leonid Akulinin, Matúš Mikuš, Patrik Schick.