Klokani nestačili na rumunský tým

Bohemka prohrála gólem z penalty v poslední pětiminutovce.

Klokani nestačili na rumunský tým

Hlavní trenér Roman Pivarník vyslal do dnešního utkání ty hráče, kteří nedostali v minulém duelu na soustředění příležitost hned od první minuty, jedinou stálicí byl Gajič. I přesto ale od samotného zaćátku zápasu prokazovali větší kvality právě Klokani.

Zkraje utkání se do příležitosti z pravé strany prokličkoval Schick, ovšem ke kvalitnímu zakončení se nedostal. V patnácté minutě to zase zkoušel Lulič, ovšem na brankáře Caparca si nepřišel. V 19. minutě velmi nebezpečně zahrozil ze standardní situace Gajič. Ujal se rozehrání přímého kopu a brankář měl s jeho tvrdou střelou plné ruce práce.

Ve 26. minutě se hezky uvolnil na hranici vápna Bartek, dostal se ke střele, ale míč měl na dlouhou nohu a střela, i když dobře mířená na přední tyčku, neměla dostatečnou razanci. Za chvilku zkusili netradičně rozehrát přímý kop Hašek s Luličem, na jeho centr si naběhl na přední tyčce Hradecký, ale nezamířil mezi tři tyče.

CSMS Iaşi - Bohemians 1:0 (0:0)
CSMS Iaşi - Bohemians 1:0 (0:0)
Na druhé straně zahrozil po půl hodině hry Cretu. Fryšták se ovšem nenechal překvapit a jeho tvrdou střelu vyrazil na roh. V prvním dějství byli tedy hráči Bohemians jednoznačně lepší, ke vstřelené brance se ale nedopracovali.

Trenér Pivarník obměnil sestavu a vyslal do druhé půle čerstvé hráče. Acosta se zkoušel krásně uvolnit u rohového praporku, stoper rumunského celku pro to ale neměl pochopení. Z následné standardní situace jsme ale bohužel branku soupeře neohrozili.

V 65. minutě zastavil nebezpečnou situaci CSMS včasným skluzem Škerle, kvůli protestům rumunských hráčů byl jeden z nich rozhodčím odměněn žlutou kartou. Na druhé straně zahrozil ze standardky Mikuš, který poslal míč jen těsně nad břevno.

Bohužel i ve druhém utkání na soustředění jsme inkasovali z pokutového kopu. Po ztrátě míče na polovině hřiště vracející se Mosquera fauloval a nařízenou penaltu se štěstím Cristea proměnil. Klokani již nestačili zareagovat a zapisují si první porážku v zimní přípravě.