Před zápasem s Duklou vršovický masopust

První jarní domácí akce začne již dvě hodiny před utkáním.

Před zápasem s Duklou vršovický masopust

Fanoušci Klokanů se mají na co těšit! A nejenom oni. První jarní domácí zápas je za dveřmi a klub v rámci utkání s Duklou (sobota 20. února, 14:00) připravil pro návštěvníky bohatý předzápasový program - zabíjačkové hody. Stadion v Ďolíčku se otevře již ve 12 hodin a nabídne výborné domácí občerstvení, kvalitní muziku, prostě venkovskou zábavu přímo v centru Prahy ve Vršovicích.

Masopust v Ďolíčku
Masopust v Ďolíčku
Derby sice začíná až ve dvě hodiny odpoledne, ale Ďolíček se otevře všem příchozím již o dvě hodiny dříve, tedy na pravé poledne. Ideální čas vyrazit s celou rodinou na oběd do svatostánku Klokanů! V předprodeji (ve fanshopu, ale také na internetu) lze zakoupit zlevněné vstupenky pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. V sobotu budou na pokladnách stadionu vstupenky již za plnou cenu, tedy od 150 do 230 Kč. Děti do šesti let mají vstup tradičně zdarma. Jelikož je v sobotu na programu masopust a k němu patří i festival masek, bude mít každé dítě do patnácti let v masce vstup taktéž zdarma! Takovýto návštěvník bude mít v sektoru A1 vyhrazeny první tři řady. Navíc náš maskot Klokan vybere v tomto sektoru během prvního poločasu utkání nejhezčí masky, které ocení o poločasové přestávce přímo na hrací ploše.

Před zápasem navíc budou na ochozu stadionu probíhat soutěže pro všechny příchozí děti. Pro rodiče, ale nejenom pro ně, budou na náměstíčku připraveny zabíjačkové hody. Součástí našeho masopustu bude i ukázka řeznického řemesla. Vše samozřejmě v rámci splnění všech nových veterinárních předpisů. Masopustní prodej alkoholických nápojů bude vzhledem k následnému utkání povolen pouze v první hodině konání akce. Posléze bude k dostání ve stáncích z alkoholu pouze pivo.

Logo Hl. m. Praha
Logo Hl. m. Praha
Dříve byl vršovický masopust spojen s konáním generálky na ligovou soutěž. Nyní se premiérově spojila oblíbená akce s mistrovským zápasem, tudíž se očekává mnohem větší návštěvnost. Doporučujeme lidem pořídit si vstupenky v předprodeji, popřípadě dorazit v sobotu do Ďolíčku s dostatečným předstihem. Vstupenky, jak bylo již v textu uvedeno, se prodávají do pátku ve standardní otevírací době fanshopu, případně si je můžete pořídit i v internetové síti Ticketportalu. Vršovický masopust se koná v Ďolíčku pod záštitou Magistrátu hlavního města Prahy a Městské části Praha 10, děkujeme.