Buďte součástí zpravodajství na sociálních sítích

Fanoušci Bohemians mohou se svým Twitter účtem přispívat i na VĎ.

Buďte součástí zpravodajství na sociálních sítích

Virtuální Ďolíček si pro všechny fanoušky připravil zajímavou novinku v podobě agregace sociálních sítí k jednotlivým zápasům. Od derby s Duklou se na stránce u každého utkání objeví veškeré příspěvky s hastagem směřujícím k danému duelu. V současné době je v nastavení pouze Twitter, v budoucnu se ale přidají i další oblíbené sociální sítě v čele s Instagramem.

Jestli vás tedy zajímá následující zápas v Příbrami, navštivte stránku tohoto utkání. Již od této doby uvidíte na stránce příspěvky z Twitteru. A nemusí být jenom naše z oficiálního účtu. Každý, kdo použije na Twitteru hastag #PRIBOH, uvidí svůj příspěvek po chvilce i na Virtuálním Ďolíčku. Z fanouška se tak může stát i dobře informující reportér.

Na této stránce se totiž půl hodiny před zápasem objeví odkaz na textový online přenos, po utkání veškeré statistiky, můžete zde poté hodnotit naše hráče, kouknout na fotogalerii, sestřih utkání i videohodnocení hráčů a trenéra. A nyní zde uvidíte i veškeré příspěvky s hastagem, které se objeví na Twitteru.