V Příbrami jsme prodloužili sérii neporazitelnosti

Klokani jsou již osm zápasů bez porážky.

V Příbrami jsme prodloužili sérii neporazitelnosti

Klokany přijelo podpořit do Příbrami hned několik stovek fanoušků, ovšem kdo v sobotu U Litavky chyběl, to bylo několik hráčů ze základní sestavy. Trenér Pivarník totiž nemohl počítat hned se čtveřicí tradičních hráčů zahajovací jedenáctky, neboť se někteří v týdnu potýkali se zdravotními obtížemi. Na hřišti tedy fanoušci neviděli Hubínka s Jiráskem, Acosta a Šmíd začali pouze na lavičce.

I tak ale hráči v zelenobílém nastoupili proti Příbrami plni odhodlání. Po rohovém kopu to zkoušel v osmé minutě zápasu Švec, ale netrefil se mezi tři tyče. Hned o minutu později se k balonu na hranici vápna dostal Mosquera, ale ani náš sváteční střelec nebyl přesný.

Po čtvrthodině hry se v největší příležitosti prvního dějství ocitlo hned několik hráčů Klokanů. Ze strany to zkoušel z bezprostřední blízkosti Schick, v malém vápně poté dorážel Bartek, ale ani on nebyl úspěšný. Ve 34. minutě přestřelil z pěti metrů branku Švec, který tak nevyužil po standardní situaci přiťuknutí od Krcha.

Do druhé půle vyslal trenér Tobiáš čerstvého Vošahlíka, který dělal obraně Bohemians velké problémy. Po více než dvaceti minutách na hřišti přišla právě jeho chvíle. Na hranici vápna se vyhnul hned trojici zelenobílých, ale následnou přihrávkou naštěstí nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. O tři minuty později se kličkou opět Vošahlík na hranici vápna uvolnil před Gajičem a zamířil míč přímo na Zlámala. Ten byl připraven a přízemní střelu bez problémů chytil.

Trenér Pivarník poslal na hřiště nejdříve Akulinina, poté musel stáhnout Švece, který měl obrovskou migrénu, a rozšířil tak aktuální marodku Klokanů. Ke konci se dostal na hřiště i útočník Mikuš, a Bohemka tak dohrávala zápas se třemi útočníky na trávníku.

V obrovské příležitosti se objevil ve vápně osm minut před koncem Schick. Čížek se protáhl středem hřiště, posunul míč na mladého útočníka, ale ten před Hruškou nedokázal vymyslet ideální zakončení a skóre zůstalo vyrovnané až do konečného hvizdu.

Klokani i v nemocí ovlivněné sestavě dokázali prodloužit sérii neporazitelnosti na osm utkání a z Příbrami si odvážejí důležitý bod za remízu 0:0.