Bohemka TV: Situace byla před zápasem nepříjemná

Útočník Patrik Schick a trenér Roman Pivarník hodnotí zápas.

Bohemka TV: Situace byla před zápasem nepříjemná

Jako první přišel před kameru Bohemka TV útočník Patrik Schick: „Škoda těch nevyužitých šancí. Já jsem tam měl příležitost i nyní na konci, to mě mrzí. Ale myslím si, že bod je dobrý.“ Schick se objevil hned ve dvou velkých příležitostech, bohužel ani jednou nedokázal protlačit míč za brankovou čáru. „V první půli mi to bohužel vykopli z čáry,“ potvrzuje. „Na konci se ke mě gólman rychle přiblížil, já mu to chtěl dát mezi nohama, protože byl blízko. Měl jsem to dát nahoru,“ po utkání věděl, co přesně měl na svém zakončení změnit.

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 0:0 (0:0)
1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 0:0 (0:0)
I přes mladý věk soupeřovy stoperské dvojice to byl pro hráče Bohemians těžký zápas. „Kopali do nás, drželi nás, terén nebyl úplně ideální, byl to boj,“ shrnul na závěr rozhovoru Schick.

Trenér Roman Pivarník byl se ziskem bodu spokojený. „Je to plusový bod z venku. Znovu jsme natáhli naši šnůru na osm zápasů,“ zdůraznil sérii neporazitelnosti. „Jen škoda, že venku naše zápasy nedokážeme dotáhnout do vítězného konce. Ale pokud nám to půjde, že venku budeme remizovat a doma vyhrávat, tak to bude super,“ říkal s úsměvem na tváři.

Klokani si připsali více šancí na vstřelení gólu, než hráči domácí Příbrami. „Dneska jsme měli dvě tři vyložené šance a je škoda, že jsme je neproměnili,“ litoval lodivod Bohemians. „Páťa Schick měl v první půli velkou šanci, poté i na konci měl příležitost. Byl sám před brankářem a měl ho přehodit. A samozřejmě Michal Švec byl ve velmi dobré příležitosti, to chce jen tlačit dolů,“ vyjmenoval právě největší šance zelenobílých.

Před zápasem musel řešit realizační tým nepříjemnou situaci a složit základní jedenáctku nebylo vůbec jednoduché. „Situace hodně nepříjemná. Pokud by nás to postihlo v pondělí, tak je to ještě dobré. Nás to ale zaskočilo ze středy na čtvrtek,“ hovořil o nenadále změně zdravotní situace některých hráčů. „Věřili jsme, že nám změny neuškodí, ale měli jsme poté málo variant pro střídání,“ byl si zaskakujícími hráči trenér Pivarník jistý. Celé hodnocení uvidíte na Bohemka TV.

Bohemka TV