Vybírejte nejlepšího hráče měsíce

V nominaci jsou tři zástupci A mužstva, hlasujte pro svého favorita.

Vybírejte nejlepšího hráče měsíce

Začátek jarní části sezony se Klokanům vyvedl. Ve třech zápasech nenašli hráči přemožitele, do tabulky si připsali pět bodů a dále unikají sestupovým příčkám. Vy nyní máte možnost vybrat nejlepšího hráče za poslední měsíc! Hlasování bude probíhat na Virtuálním Ďolíčku do čtvrtka 3. března, anketu naleznete na hlavní stránce.

Nominace na Hráče měsíce
Nominace na Hráče měsíce
NOMINACE v anketě Hráč měsíce - ÚNOR, kategorie: Muži

1. Peter Čögley
Nováček v kabině A mužstva. V zimě přestoupil ze slovenského Trenčína, fanoušci si ho po úvodních zápasech zamilovali. Jeho styl hry je na tribunách v Ďolíčku obdivovaný a svými výkony si řekl i o nominaci do naší fanouškovské ankety.

2. Daniel Krch
Po zranění kapitána Jindřiška od něj převzal právě on kapitánskou pásku. A právě stále mladý stoper Klokanů rozhodl vstřelenou brankou o jediné únorové výhře zelenobílých, když na domácím utkání rozjásal fanoušky v hledišti.

3. Patrik Schick
Únor ho zastihl ve velké formě. Nejdříve krásnou brankou otevíral skóre při utkání se Sigmou, v ostatních dvou duelech byl pro obranu soupeře vždy velkou hrozbou a s přispěním většího štěstí se mohl i častěji radovat.