Aktuality před zápasem

Novinky, které by vás mohly zajímat před utkáním s Teplicemi.

Aktuality před zápasem

Zítra, tedy v sobotu od 15 hodin, začne zápas 20. kola Synot ligy mezi Bohemians a Teplicemi. Vstupenky bude možné hodinu a půl před utkáním koupit na pokladnách stadionu v hodnotě od 100 do 180 Kč. Zároveň Virtuální Ďolíček přináší několik aktualit. Jestli máte v plánu přijít v sobotu do Ďolíčku, mohly by vás tyto aktuality zajímat.

Úplně na začátku bychom vás všechny rádi informovali o způsobu výkupu vratných kelímků. Na stadionu ve stáncích s občerstvením jsou rozlévány veškeré nápoje právě do našich vratných plastových kelímků. Záloha za ně se platí přímo u okénka s občerstvením a pro jarní část sezony byla nově zvednuta na 50 Kč. Zítra nově se budou však vykupovat na předem určených místech – u hlavního stánku v kotli pod hodinami v sektoru B, na konci hlavní tribuny A (tedy pod sektorem A5) a na náměstíčku v buňce před fanshopem. Tato místa budou řádně označena!

Na těchto třech označených místech během zápasu můžete dostat zpět svoji zálohu 50 Kč při vrácení neporušeného plastového kelímku. Po utkání budete moci vrátit kelímek na všech stáncích s občerstvením. V případě bezhotovostní výměny, takzvaně kus za kus (přinesete jeden prázdný kelímek a objednáte si pití, tedy jeden nový kelímek), můžete samozřejmě svůj kelímek vyměnit i při utkání na jakémkoliv stánku v Ďolíčku. V případě nejasností se neváhejte obrátit na kteréhokoliv člena obsluhy stánku, rád vám poradí. Předem děkujeme za pochopení.

Jestli máte v plánu dorazit do Vršovic s využitím městské hromadné dopravy, určitě jste již slyšeli o omezení v úseku Kubánské náměstí - Koh-i-noor. Na této trase probíhá rekonstrukce tramvajové trati na Vršovické ulici a jezdí zde náhradní autobusová doprava. Využijte raději informačního systému Dopravního podniku hlavního města Prahy k lepšímu zorientování.

Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 1:1 (1:1)
Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 1:1 (1:1)
Příjemnější zprávou je informace o distribuci nového čísla klubového magazínu 1905 Klokan. Ten bude k dostání tradičně u kamelotů označených modrou vestou před stadionem u hlavního vchodu i u vstupu do kotle, kde prodává magazíny oblíbená a známá fanynka "Babka Majka". V zítřejším čísle je zpovídaným hráčem Michal Šmíd, který zavzpomínal na své začátky a popsal své pocity a vztahy k našemu klubu. Magazín samozřejmě přinese zápasové reportáže z posledních zápasů Bohemky v Synot lize, nově doplněné o ohlasy našich hráčů. Nechybí ani plakát, fotografie fanoušků, či soupiska obou mužstev. Připomeneme si také poslední zápas s Teplicemi, statistiky ze vzájemných zápasů, největší zajímavosti a památný zápas z roku 1950, kde nás jen jediná branka dělila od titulu! To a mnohem více pouze za 20 Kč k dostání také v obou prodejnách našeho fanshopu, tedy v pojízdném na náměstíčku a v prodejně na ochozu stadionu pod sektorem A1.

Novinku, kterou přinesl Virtuální Ďolíček, je agregace sociálních sítí. Jestli jste fanoušek Bohemky a máte zájem sdělit svůj názor a zároveň vkládáte své příspěvky na Facebook, Twitter, či Instagram, přidávejte je pod hastagem k danému utkání. Například zápas s Teplicemi je označen #BOHTEP, případně klidně naši stránku označte. Právě příspěvky z Twitteru a Instagramu se zápasovým #BOHTEP se dokonce ukáží u daného zápasu na oficiálních stránkách bohemians.cz. Buďte aktivní i na sociálních sítích, váš názor nás zajímá!