Bohemka TV: Nebyl to krásný zápas

Útočník Matúš Mikuš a trenér Roman Pivarník se vrací k dnešnímu utkání.

Bohemka TV: Nebyl to krásný zápas

Po zápase přišel před kameru Bohemka TV evidentně zklamaný Matúš Mikuš: "Nebyl to dnes nějaký krásný zápas." Mluvil pomalu, potichu a evidentně v něm žila ještě chvíle z poslední minuty zápasu, kdy srovnával exklokan Roman Potočný. Upřímně ale přiznával, že moc šancí si hráči v zelenobílém nevypracovali. "Vyhráli bychom jedna nula z jediné šance. V závěru jsme dostali gól z poslední šance z nákopu gólmana. Smolný zápas," konstatoval Mikuš.

Od trenéra dostal příležitost více se rozehrát, Schicka na trávníku nahradil již v 64. minutě. "Už jsem potřeboval se chytit. Škoda, mohl jsem dát gól, při trochu štěstí jsem ho mohl dát," popisoval situaci, ve které se ocitl po pár minutách na hřišti. "Moc šancí ale nebylo, až na tu Čížovu tyčku," vyjmenoval další příležitost Klokanů.

Hodnocení trenéra byl již ráznější. "Bohužel někteří hráči hráli daleko pod svůj průměr," začal s hodnocením Roman Pivarník. "Ale měli jsme zápas v režii, měli jsme ho uhrát," litoval závěru zápasu.

Sestava proti Teplicím byla opět rozdílná, někteří marodi se do sestavy vrátili, někteří zůstali pouze na lavičce. "Rozdílná sestava nastoupila, protože Mosquera nemohl hrát a nechtěl jsem nasadit všechny čtyři hráče po nemoci, protože by se mohl vyskytnout problém," vysvětloval. "Bylo to složité, narušilo nám to souhru," řekl závěrem. Celé hodnocení můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV