Zítra v prodeji klubový magazín

Na titulní stránce Peter Čögley, magazín v prodeji za 20 Kč.

Zítra v prodeji klubový magazín

V sobotu před utkáním bude tradičně k dispozici magazín 1905 Klokan, opět za 20 Kč. Před stadionem ho budou prodávat kameloti, pořídit si ho můžete i ve fanshopu a pojízdném fanshopu na ochozu stadionu.

V letošní sezoně již jedenácté číslo přináší po úspěšném prvním díle další pokračování ze série "Zpověď Klokana". Tentokrát se fanoušek-spisovatel Petr Hugo Šlik zaměřil na novou tvář kabiny A mužstva - Petera Čögleye. Ten hovořil o svém bývalém angažmá v Trenčíně, zavzpomínal na měsíc, kdy získal tři tituly a jak dlouho ho "tahal" trenér Pivarník do Vršovic.

Magazín samozřejmě přináší zápasové reportáže z posledních dvou zápasů, s fotogalerií také ohlasy hráčů. Uvnitř plakát s hráčem měsíce, fotka minulého domácího chorea, veškerou týmovou a individuální statistiku a soupisku obou týmů. Podíváme se zpětně i na poslední vzájemný zápas se Slováckem, ale také na utkání z roku 1999.

Magazín bude v prodeji od 13:30, kdy se otevírá stadion, u kamelotů a v prodejně fanshopu. Více než padesát stránek pouze za 20 Kč.