Bohemka TV: Potřebovali jsme bodovat

Brankář Zdeněk Zlámal a střelec úvodního gólu Michal Hubínek hodnotí zápas.

Bohemka TV: Potřebovali jsme bodovat

Po jednozápasové přestávce se v brance ocitl opět Zdeněk Zlámal: "Zápas jsme chtěli vyhrát a vyhráli jsme. Před utkáním jsem se cítil dobře a nyní výborně." V podzimní části sezony si nepřipsal brankář Bohemians ani jedno čisté konto, na jaře se mu to povedlo již potřetí! "Na podzim mi to moc nešlo a nyní mám třetí čisté konto, za to jsem rád," říkal uvolněně v rozhovoru po sobotním utkání.

Slovácko mělo ale slibné příležitosti ke vstřelení branky. "Na tyčku jsem to vytáhnul. U břevna jsme měli štěstí, to stálo na naší straně," připouštěl Zlámal. Nesměl také zapomenout na perfektní podporu diváků, kteří především ve druhém dějství hnali zelenobílé za gólem. "Vždy, když hrajeme druhý poločas na diváky, tak to má grády," potvrdil. "Důležitý byl první Hubajzův gól, který nás psychicky nakopnul a potom jsme tam lítali. Hlavně Jhon, ten si v tom libuje tady u tribuny, užívá si to," dodal s úsměvem na tváři.

Bohemians Praha 1905 - 1.FC Slovácko 2:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905 - 1.FC Slovácko 2:0 (0:0)
Před klubovou kameru se postavil také autor právě první a uklidňující trefy v utkání. "Pro nás šťastný zápas, protože jsme vyhráli. Můžeme to hodnotit jenom kladně," byl Michal Hubínek po zápase velmi spokojený. "Měli jsme i porci štěstí, mohlo se to vyvíjet jinak," poohlédl se za situací, kdy soupeř nastřelil konstrukci naší branky.

Popsal i svoji vstřelenou branku, která byla již jeho druhá v sezoně: "Navedl jsem si míč na vápno a viděl jsem branku a Rafu. Zkusil jsem vystřelit." Důležitost utkání znal i záložník Klokanů. "Potřebovali jsme bodovat, abychom se vzdálili sestupovým příčkám," okomentoval posun Bohemians na jedenácté místo tabulky Synot ligy. A radost z gólu? "Já jsem vůbec nevěděl, neměl jsem tušení, kam poběžím," uzavřel s úsměvem.

Bohemka TV