Pořiďte si vstupenku na Liberec

Lístky na další domácí zápas již v předprodeji.

Pořiďte si vstupenku na Liberec

Po reprezentační přestávce přijde na řadu Synot liga, přesněji 23. kolo domácí soutěže. Klokany čeká opět domácí zápas, tentokrát přijede do Ďolíčku ambiciózní Slovan Liberec, který tak načne sérii domácích duelů s týmy z TOP 5. Do konce ligy totiž na stadion u Botiče dorazí ještě Sparta, Slavia a Mladá Boleslav.

Zápas se severočeským Slovanem je na programu v sobotu 2. dubna od 17 hodin. Vstupenky se však prodávají již od úterý na internetových stránkách Ticketportal a ve fanshopu v Ďolíčku
(otevírací doba zde).

Soupeř byl zařazen do cenové kategorie A, lístky jsou tak k dispozici od 150 do 230 korun v závislosti na daném sektoru. Do kotle a na nekrytou protilehlou tribunu (sektory B a C) se prodávají za 150 Kč, na hlavní tribunu, která je označena písmenem A, se prodávají lístky za 230 Kč. Pouze v předprodeji můžete využít slevy pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. Pro tyto skupiny se prodávají vstupenky s 50% slevou. Tu můžete uplatnit ve fanshopu, ale také na internetových stránkách Ticketportal. Vyberete si místo, dáte "Pokračuj v nákupu" a zvolíte druh slevy. Tyto vstupenky jsou v den zápasu u vstupů na stadion kontrolovány.