Další domácí vítězství

Junioři porazili Třinec gólem Kostky v prvním poločase.

Další domácí vítězství

Juniorský tým si poradil i ve třetím jarním domácím zápase a nejenže odskočil včerejšímu soupeři z Třince, ale také se dostal před Jihlavu a Hradec.

První poločas nenabídl mnoho fotbalové krásy a na poměry Juniorské ligy také velmi málo šancí. V 9. minutě byl v šanci Melecký, jehož střela olízla tyč Dočekalovy branky. To bylo na dlouhou dobu to jediné, co bylo v podání třineckých k vidění. Ve 25. minutě se po nepřehledné situaci ve vápně prosadil Dominik Kostka. I po vstřelené brance zůstal obraz hry stejný, domácí byli aktivnější, ovšem do šancí se nedostávali. Za zmínku stojí ještě žlutá karta, kterou v 32. minutě dostal Rothe, a několikaminutové ošetřování Kubce, který se na konci poločasu srazil s brankářem Rohlem.

Po pár minutách druhé půle to vypadalo, že se hra vyrovná, ale hned v 53. minutě se do velké šance dostali Fotr s Kostkou a druhý jmenovaný trefil tyč. Od této příležitosti se dostávali zelenobílí do jedné šance za druhou. V 56. minutě Habrun protáhl Rohla, v 65. minutě trefil další tyč velmi aktivní Fotr a v 73. minutě vystřelil nebezpečně Žaloudek. Když už se Třinec dostal před bránu Bohemky, tak úřadoval Dočekal, který předvedl další velmi spolehlivý výkon. Bohemians velmi dobře rozehrávali také rohové kopy a to ať už Fotr, tak poté příchozí Bláha a většinou se dostali i do zakončení, vždy ale chyběla přesnost. Zhruba od 87. minuty začal Třinec tlačit, ovšem nevypracoval si žádnou vyloženou příležitost a Bohemka si v pohodě dokráčela pro tři body.