Předprodej na Spartu od středy

Speciální provoz prodeje vstupenek na další domácí zápas brzy poběží.

Předprodej na Spartu od středy

Následující dva domácí zápasy budou ve znamení derby! Nejdříve Klokani narazí na Spartu, o čtrnáct dní později přijede do Ďolíčku sousední Slavia. Předprodej na tyto zápasy poběží v podobném režimu, pojďme se však věnovat nyní hlavně zápasu s letenským klubem. Utkání se rychle blíží a již zítra bude spuštěn předprodej vstupenek, ten poběží po celou dobu ve speciálním režimu.

Zakoupit vstupenky si může totiž pouze permanentkář, člen Družstva fanoušků Bohemians a člen oficiálního fanklubu Zelenobílá republika. Jedná se o jediný způsob, jak umožnit bezpečně prodej vstupenek pouze fanouškům našeho klubu. Prodej tudíž může probíhat ve fanshopu v Ďolíčku, ale také na internetových stránkách Ticketportal. Usnadníme tak prodej lístků mimopražským fanouškům Bohemky, kteří si mohou zakoupit až čtyři lístky z pohodlí svého domova, případně vyřešit svůj požadavek na kterémkoliv výdejním místě Ticketportalu - seznam zde.

Na internetových stránkách a v Ďolíčku ve fanshopu bude možné zakoupit vstupenky od středeční desáté hodiny, tedy po vyřešení všech technických záležitostí nutných ke spuštění předprodeje. Vzhledem k vyprodanému utkání se Slovanem Liberec v domácích sektorech lze očekávat, že derby se Spartou, nejenomže se vyprodá, ale vstupenky na tento zápas zmizí velmi rychle. Proto doporučujeme všem fanouškům nečekat do poslední chvíle a své místo na tribuně si zajistit s dostatečným předstihem co nejdříve!

Volný prodej nebude vzhledem k enormnímu zájmu ze stran našich fanoušků vůbec spuštěn. Je tedy logické, že v den zápasu (neděle 17. dubna) NEBUDOU vstupenky na pokladnách stadionu a vedení klubu věří, že několik dní před derby bude moci zahlásit vyprodané tribuny.

Každý fanoušek, který je členem DFB, fanklubu, či vlastní letošní permanentku, si bude moci v jednom nákupu zakoupit až čtyři vstupenky. Při internetovém nákupu i při osobním jednání ve fanshopu v Ďolíčku, případně na prodejních místech Ticketportalu, po vás bude systém vyžadovat vždy speciální desetimístné číslo. To máte uvedené na svých plastových kartičkách. Permanentkáři pod čárovým kódem permanentky, členové DFB si nové kartičky mohou vyzvednout ve fanshopu v Ďolíčku a jestli jste členem fanklubu, zkontaktujte, prosím, Svatoslava Baťu na mailu svatoslav.bata@bohemians1905.cz. Distribuce kartiček členů fanklubu bude probíhat individuálně přes předsedy jednotlivých poboček v následujících dnech, bezpečnostní kód však bude moci být zaslán každému členovi fanklubu e-mailem obratem. Po zadání vašeho speciálního čísla bude pro následující nákup kód deaktivován. Při zakoupení dvou vstupenek tedy nebude možné při následujícím nákupu dokoupit další dvě. Vaše číslo lze využít tedy při předprodeji pouze jednou!

Na závěr jsme se rozhodli vyjít vstříc těm nejvěrnějším ještě dalším způsobem. Vstupenky do sektoru B - domácího kotle - si budou moci bez uvedení bezpečnostního kódu koupit všichni fanoušci, kteří se s Bohemkou vydají do Brna. V sektoru hostí na stadionu Zbrojovky budou během pátečního zápasu v prodej lístky na Spartu u Svatoslava Bati - tel. 739 531 783. Stejnou možnost budou mít i poctiví pracovníci během plánované víkendové brigády DFB na stadionu v Ďolíčku, o jejímž programu vás budeme informovat v příštích dnech.