V březnu jsme ocenili nejlepší hráče klubu

Před utkáním s Libercem jsme pogratulovali i mládežnickým hráčům Bohemians.

V březnu jsme ocenili nejlepší hráče klubu

V březnu již odstartovali mládežnické soutěže, a tudíž jsme se mohli pustit i do vyhlašování celoklubové ankety Hráč měsíce. V kategorii "Muži" jste měli možnost hlasovat pouze vy, fanoušci. V ostatních kategoriích vybírali zodpovědní mládežničtí trenéři.

Do nominace u A mužstva se vešla shodou okolností trojice Michalů: Hubínek, Švec a Šmíd. Mezi nimi jste v minulém týdnu vybírali toho nejlepšího a před utkáním se Slovanem Liberec jsme předali sošky všem oceněným.

V mužské kategorii jste zvolili Michala Hubínka, mládežničtí trenéři poté vybrali další tři výherce. V dorostu byl minulý měsíc nejlepší Patrik Vala, v žácích se povedl nejlépe březen Petru Hodoušovi a v přípravkách prokázal svůj talent František Herák. Pojďme si mládežníky trochu lépe představit.

Dorost – Patrik Vala
Datum narození: 11. 10. 2000
Věk: 15 let
Post: obránce
Trenér Jakub Harant:Patrika si pamatuji od jeho úplných začátků v Bohemce. Zpočátku by asi málokdo tvrdil, že jednou bude vůdčím hráčem týmu. Roky ale plynuly, hráči se vyvíjejí a Patrik je poslední sezony kapitánem „svého“ ročníku 2000 a na postu stopera pevným článkem sestavy. Hráčem měsíce března v dorostu je zvolen za celou letošní zimní přípravu, kdy prozatím výborně zvládá přesun mezi o rok starší spoluhráče do kategorie U17. Uplatňuje tam své silné stránky, kvůli kterým jsme jeho „posun výše“ zvolili – fyziologické předpoklady, herní inteligenci, jistotu, klid v rozehrávce a překvapivé momenty v podpoře ofenzivy. Je ale pořád na čem pracovat. Až Patrik pochopí, že každým na 100% soustředěným, odmakaným tréninkem si v podstatě kupuje předplacený lístek z Lokády do Ďolíčku, a že pokora je i v jeho věku spíše pozitivní vlastností, bude na té nejlepší cestě."

Žáci – Petr Hodouš
Datum narození: 19. 12. 2003
Věk: 12 let
Post: obránce
Trenér Martin Lilling:Petr se k našemu týmu připojil v létě minulého roku a okamžitě se zařadil mezi nejplatnější hráče mužstva. Na pozici středního obránce je to jasná první volba. Je rychlý, důrazný a v tréninku velmi pracovitý. Pokud mu jeho zaujetí pro hru vydrží, zapracuje na přesnosti rozehrávky a donutí se k větší komunikaci, má všechny předpoklady - zdůrazňuji předpoklady - aby se prosadil do velkého fotbalu."

Přípravky – František Herák
Datum narození: 3. 10. 2006
Věk: 9 let
Post: útočník
Trenér Kryštof Herold:Franta je jeden z nejvýraznějších hráčů naší U10. Zdobí ho rychlost, hra jeden na jednoho a kvalita v zakončení. Ocenění si zaslouží za velmi dobré a vyrovnané výkony v průběhu celé zimní sezóny. Patří mezi hráče, kteří občas potřebují zabrat v tréninku, ale na tom trpělivě pracujeme. Pokud ,,Ferymu" vydrží stejný zápal, nadšení pro hru a chuť pracovat, určitě o něm v Ďolíčku ještě uslyšíme."