Klokani poběží štafetu pro charitu

Navíc se zapojí do akce Polívková smršť, vše proběhne v úterý na Výstavišti!

Klokani poběží štafetu pro charitu

Klub Bohemians Praha 1905 se rozhodl podpořit organizaci ERGO Aktiv (www.ergoaktiv.cz) a v úterý 19. dubna se zapojí hned do několika projektů. V 17 hodin startuje štafeta v rámci RunCzech do které se zapojí také hráči Bohemians. Z kádru A mužstva to bude Tomáš Fryšták, z dorosteneckých družstev poběží Šimon Trčka, Matěj Gregor a Vladimír Zeman.

Ti si umístili výzvu na internetových stránkách Darujme.cz pod adresou darujme.cz/bohemians. Právě na těchto stránkách můžete podpořit centrum moderní rehabilitace pro osoby postižené mozkovou příhodou, která nedávno bohužel potkala našeho oblíbeného klubového maséra Vláďu Hrice. Klub se rozhodl "motivovat" dárce vstupenkou na utkání s Mladou Boleslaví. Poslední domácí zápas se odehraje pravděpodobně ve středu 11. května v Ďolíčku a dárce 500 Kč na stránkách Darujme.cz dostane na tento zápas vstupenku zdarma. Jestli máte zájem běžet ve Stromovce po boku Klokanů, můžete se samozřejmě přihlásit také. Veškeré podrobnosti naletnete na stránkách RunCzech.com.

Charitativní akce se již zúčastnil hráč U19 Šimon Trčka
Charitativní akce se již zúčastnil hráč U19 Šimon Trčka
Před vstupem do Průmyslového paláce na Výstavišti, kde je start i cíl výše zmíněné štafety, navíc bude probíhat další charitativní akce Polívková smršť. Do ní se zapojí Milan Jirásek, Zdeněk Zlámal i prezident klubu Antonín Panenka. Přibližně mezi pátou a šestou hodinou (čas bude upřesněn v návaznosti na tréninkový plán A mužstva) se zástupci klubu zapojí do prodeje polévky, kterou uvařili členové "polévkového týmu", kterými jsou například Roman Paulus, Filip Sajler, Ondřej Slanina, či Radek Kašpárek a mnoho dalších známých kuchařů.

Doražte se podívat na Klokaní štafetu, podpořte je v jejich výzvě vybrat alespoň deset tisíc korun, a přijďte si koupit výbornou polévku. Podpoříte tím organizaci ERGO Aktiv a především osoby postižené mozkovou příhodou.

Klub Bohemians Praha 1905 dopředu děkuje všem podporovatelům za pomoc při naší charitativní snaze. Děkujeme!

Bohemka TV